1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Müge Anlı Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! Şiar Kılıç Olayı Ne Oldu?
Müge Anlı Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! Şiar Kılıç Olayı Ne Oldu?

Müge Anlı Sezon Finali Tarihi Belli Oldu! Şiar Kılıç Olayı Ne Oldu?

İlk sezondan beri aynı stüdyoda ekranlara yansıyan program, sezon finali yapacak. Stüdyonun yenilenmesi için karar verilmesinin ardından, ne zaman sezon finali yapılacağı da belli oldu. Peki, Müge Anlı ne zaman sezon finali yapacak? Şiar Kılıç olayındaki gelişmeler neler?

A+A-

İlk sezondan beri aynı stüdyoda ekranlara yansıyan program, sezon finali yapacak. Stüdyonun yenilenmesi için karar verilmesinin ardından, ne zaman sezon finali yapılacağı da belli oldu. Son günlerde oldukça çarpıcı olayların yer aldığı programda, Şiar Kılıç cinayeti başta olmak üzere birçok çarpıcı konular ekranlara yansıdı.

Müge Anlı Sezon Finali Yapacak!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ilk sezondan bugüne kadar aynı mekandaydı. ATV’ye ait stüdyolardan birinde çekilen program, her sezonda yenilikler ile izleyici karşısına çıkıyordu. İstanbul Yenibosna’da yer alan stüdyo, yenilenerek yeniden konukları ağırlayacak. 30 Temmuz 2020 tarihinde sezon finali yapılması planlanan program, yenilemenin bitmesinin ardından yeniden yayına açılacak.

Şiar Kılıç Olayında Son Dakika Gelişmeleri

Sakarya’nın ilçelerinden birinde üvey babası ve öz annesi ile beraber yaşayan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, geçtiğimiz Nisan ayında evde çıkan yangın sonucunda hayatını kaybetmişti. Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili anne Gülüzar Amanet’ten şüphelenen baba Samet Kılıç, Müge Anlı’ya başvurarak yardım istedi.

Çelişki İfadeler Cinayet Mi Sorusunu Beraberinde Getirdi!

Müge Anlı’yla Tatlı Sert programına katılan anne Gülücar Amanet ve üvey baba Hami Kıcı’nın çelişkili ifadelerde bulunmaları; üzerlerindeki şüpheyi de arttırmıştı. Gülüzar Amanet'in yanında kalan teyzesi Sevim Taş, 'Beni buradan kurtarın, bunlar yalan söylüyorlar' diye yalvardı. Bu ifadelerin ardından harekete geçen Müge Anlı, savcılığın devreye girerek inceleme başlatmasını sağladı. Geceyi devlet gözetiminde geçiren Sevim Taş, sosyal hizmet kurumu tarafından koruma altına alındı.

Ölmeden 32 Saat Önce Hastaneye Gitti!

Şiar Kılıç’ın öldüğü yangından 32 saat önce Hami Kılıç ile hastaneye giden Gülüzar Amanet’in, "Oğlum öldü" dediği iddia edildi. Konuya ilişkin mantıklı bir açıklama yapamayan anne, Müge Anlı’yı çileden çıkarttı.

Dikenlerin İçine Attı!

Şiar Kılıç’a şiddet uygulayarak öldürdüğü iddia edilen üvey baba Hami Kıcı’nın eski eşinin abisi Adem Öztürk; Müge Anlı’nın programına bağlanarak herkesi şok eden bir takım açıklamalarda bulundu. Hami’nin eski eşine şiddet uyguladığını, ayaklarına zincir vurarak evin camlarına kilitlediğini ve kendi çocuğunu dikenlerin içine attığını iddia etti.

Eski eşinin uzun bir süre Hami Kıcı’dan şiddet görerek aç bırakıldığını ifade eden Adem Öztürk, Şiarı öldürenin Hami olabileceğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum