1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Müge Anlı canlı yayında evlilik kararını duyurmuştu! Evlendiği kişi herkesi şok etti..!
Müge Anlı canlı yayında evlilik kararını duyurmuştu! Evlendiği kişi herkesi şok etti..!

Müge Anlı canlı yayında evlilik kararını duyurmuştu! Evlendiği kişi herkesi şok etti..!

Ünlü programcı Müge Anlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Başkanı Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini canlı yayında duyurdu.

A+A-

Ünlü programcı Müge Anlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Başkanı Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini canlı yayında duyurdu. Amway'in açıklamasının ardından kendisine Yuzba Şeoğlu'nun 58 yaşında olduğu ve 2021 yılında İstanbul Asayiş Bürosu kadrosuna atanacağı bilgisi verildi.

Uzun yıllardır kariyeri dışında özel hayatını gündeme getirmeyen Moog Amway, bugünkü programında evleneceğini duyurdu ve sosyal medya takvimine dahil oldu. Amway'in İstanbul Emniyet ve Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile kim olduğu da Twitter'da evlilik haberlerinin gündeme gelmesiyle merak konusu oldu.

"EVLENMEYE KARAR VERDİM"

Canlı yayında evleneceğini duyuran Müge Anlı, "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum. Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma teşekkür ederim. Bu kararı kendim açıklamak istedim" dedi.

48 yaşında evlilik kararı alan Anlı'nın birlikte olduğu Yüzbaşıoğlu, 58 yaşında ve Adana doğumlu. "Saygı duyduğum bir mesleği var" dediği Şinasi Yüzbaşıoğlu, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev alan Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.