1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Mucize Doktor'un Ferman Hocası ölecek mi? İşte Detaylar
Mucize Doktor'un Ferman Hocası ölecek mi? İşte Detaylar

Mucize Doktor'un Ferman Hocası ölecek mi? İşte Detaylar

Mucize Doktor dizisinde ölümcül virüs bulaşan Ferman Hoca ölecek mi? sorusu izleyenler tarafından oldukca araştırılmaya başlandı. İzleyiciler Mucize Doktor'un Ferman hocası Onur Tuna'nın diziye veda edip etmediğini merak ediyorlar.

A+A-

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor bu akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri televizyon başına kitledi. Bu akşam yayınlanan yeni bölümde Çin'de ortaya çıkan Corona virüsünü konu alan Mucize Doktor'da yurt dışından gelen uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastanede ciddi bir önlem alınır.

Acil servise gelen hastalar ölmeye devam edince acil servis karantina altına alınır ve içeride Ferman, Nazlı ve Ali'de kalır. Berhayat hastanesinin ekibi bir yandan salgınla mücade ederken diğer yandan içeride kalanlara uğraşıyor.

MUCİZE DOKTOR'DA FERMAN HOCA ÖLECEK Mİ?

Ferman hoca telefonla aradığı Adil hocaya hastaneye gelen hastalarla ilgili bilgi veriyor. Gelen bir çok vakanın öldüğünü söyleyen Ferman Hoca: "Bu hastanede bulunan herkes an itibari ile karantina altındadır. Umarım kimseye bulaşmamıştır" diyor. 

Ferman Hoca Aliye seslenerek, "Ali maskeni tak, bana da bulaştı." diyor. Ferman hoacnın enfeksiyon kapmasından sonra Ali Vefa "Niye dikkat etmedin kendine, bir kere kaybettim abimi, bir daha mı kaybedeceğim?" diyerek ağlıyor. 

Peki, Ferman Hoca ölecek mi, yoksa kurtulacak mı? sorunun yanıtı gelecek haftaki yeni bölümde.

MUCİZE DOKTOR 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize doktor yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.