1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor son bölüm milyonları ekrana kilitledi! İlk kez yüz nakli yapılacaktı…
Mucize Doktor son bölüm milyonları ekrana kilitledi! İlk kez yüz nakli yapılacaktı…

Mucize Doktor son bölüm milyonları ekrana kilitledi! İlk kez yüz nakli yapılacaktı…

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi olan Mucize Doktor dizisinin 45. Bölümünde neler olduğu pek çok dizi izleyicisi tarafından araştırılıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi de hastane içerisinde ilk kez bir yüz nakli yapılacak olması.

A+A-

Bu gelişme özellikle de dizi izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Dizi içerisinde gerçekleştirilecek olan bu yüz naklinde Doktor Ali’nin de tepkileri dizi izleyicileri tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. İşte Mucize doktor dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan o gelişmeler ve dizinin son bölümüne ilişkin merak edilen tüm detaylar…

Mucize Doktor 45. Bölümde neler yaşandı?

Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi 45. Bölüm ile dizi izleyicilerinin büyük bir ilgisini kazanmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Berhayat Hastanesi’nde ilk kez bir yüz nakli operasyonu gerçekleştiriliyor. Bu yüz nakli için hastanede hazırlıklar yapılırken vakanın sonunda ise hastanede yalnızca bir asistan kalacağı söylendi. Tüm bu yaşanan gelişmelerin sonrasında ise asistanlar kendi aralarında bir karar aldılar.

Aldıkları karar kapsamında hocalardan gizli olarak daha farklı bir yöntem denemeye karar verdiler. Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra Ferman ise vaka nasıl sonuçlanır ise sonuçlansın yine de her ihtimale karşı olarak seçimi yaptı. Ancak dizi içerisinde yaşanan tüm bu gelişmeler ardından Ezo karakteri bütün dengelerin değişmesine neden oldu. Ezo, hastaneye geldi ve durumun ne kadar da vahim olduğuna tanık oldu. Tüm bu karşılaştıkları sonrasında ise son çare olarak gizemli birisini aramaya koyuldu.

Perşembe akşamı yayınlanan her yeni bölümüyle Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan Mucize Doktor dizisi yine yayınlandığı son bölümüyle dizi izleyicilerinin büyük ölçüde dikkatlerini çekmeyi başardı. Dizi içerisinde doktorlar ve vakalar arasında meydana gelen gelişmeler dizi izleyicilerini Perşembe akşamları Fox TV ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Dizi içerisinde ilerleyen bölümlerde nasıl gelişmeler yaşanacağı da yine dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.