1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor son bölüm milyonları ekran başına kilitledi! Mucize Doktor son bölümde neler oldu?
Mucize Doktor son bölüm milyonları ekran başına kilitledi! Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor son bölüm milyonları ekran başına kilitledi! Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

2013 yapımı Güney Kore dizisi GoodDoctor dizisinden uyarlanarak ekranlara gelen Mucize Doktor dizisi son bölüm izlemek için tüm sevenleri tarafından araştırmalar başladı. Peki herkes tarafından merak ile beklenen Mucize Doktor dizisi hangi gün ekranlara gelecek? Mucize Doktor dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Sizler için Mucize Doktor dizisi hakkında merak edilen tüm detayları derledik…

A+A-

İkinci sezonu ile yeniden FOX TV ekranlarına gelen Mucize Doktor dizisi son bölümünün hangi gün olacağı, ekranlarda kimlerin yer alacağı merak ile beklenen konulardan bir tanesi oluyor. Bugün sizler için Mucize Doktor dizisi hakkında merak edilen tüm detayları bir araya getirdik…

Mucize Doktor dizisi son bölümde neler oldu?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor son bölümde neler olduğu merak ile araştırılıyor. Sizler için son bölüm özetini bir araya getirdik. Nazlı babasını hayatından çıkarmasının ardından aramış olduğu teselliyi en son Ali’de bulamayınca adeta aralarında yaşadıkları en büyük ilişki krizi bir anda ortaya çıkıyor.

Ali; Nazlı için her ne olur ise olsun değişmemek için yollar aramaya başlarken bu süreçlerde değer verdiği herkesin ve her şeyin ondan uzaklaşacağına şahit olur. Öfkeli bir hasta yakını ilk olarak Ali’yi istemez. Bunun ardından Leyla’ya alışmak için elinden geleni yapan Beliz bebeği 48 saat boyunca alı koymayı tercih eder. Adil; bu noktalarda Ali’yi ihmal ederek vakasını kişiselleştirmesi ile dikkatleri çeken Ferda’nın üzerine titrer.

Ali her geçen an köşeye sıkışır ve sıkıştıkça da kafasını tek bir soru kurcalamaya devam eder. Hayat gerçekten de Nazlı’nın ona demiş olduğu gibi bir seçim ürünü müdür, yoksa hayat bizim için bazı şeyleri bize seçenek sunmayan kendisi mi seçer?

Mucize Doktor dizisinin oyuncuları kimdir?

Mucize Doktor dizisi oyuncuları ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Dizide yer alan;

  1. Taner Ölmez,
  2.  Onur Tuna,
  3. Reha Özcan,
  4.  Özge Özder,
  5. Sinem Ünsal,
  6. Hazal Türesan,
  7. Murat Aygen,
  8. Bihter Dinçel,
  9. Fırat Altunmeşe,
  10. Hayal Köseoğlu gibi birçok isim bir araya gelerek tüm sevenleri ile buluşuyor.
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.