1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor Sinem Ünsal'ın Sevgilisi Kıvanç Kılınç Kimdir?
Mucize Doktor Sinem Ünsal'ın Sevgilisi Kıvanç Kılınç Kimdir?

Mucize Doktor Sinem Ünsal'ın Sevgilisi Kıvanç Kılınç Kimdir?

Nazlı karakteriyle gönüllerde taht kuran Sinem Ünsal'ın gerçek hayatta aşk yaşadığı kişi kendisi gibi oyuncu çıktı.

A+A-

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un başarısı ve duygusallığıyla ön plana çıkan asistan doktoru Nazlı, Doktor Ali Vefa ile herkesten gizli aşk yaşamaya başladı. Peki Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal'ın gerçek hayatta kimle birlikte olduğunu biliyor musunuz?

Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinin yanı sıra "Bir Alaturka Hikayet - Raif ile Letafet" isimli tiyatro oyununda da yer alıyor. Hatta Ünsal, rol arkadaşı Kıvanç Kılınç'la 1 yıldır aşk yaşıyor. Özel hayatı hakkında açıklamalar yapan Sinem Ünsal, ilişkisi hakkında ise geçtiğimiz günlerde şunları söyledi:

"Güzel gidiyor. Mutluyum, mutlu gidiyor. Şu an için evlilik düşüncemiz yok. Keyfimiz yerinde ama hayat ilerde ne getirir bilmiyoruz."

02-005.png

Sinem Ünsal'ın sevgilisi Kıvanç Kılınç kimdir?

Eğitimli oyunculardan birisi olan Kıvanç Kılınç, Ankara'da tamamladığı eğitimini oyunculuk eğitimi ile destekledi. Ankara Üniversitesi D.T.C.F. Tiyatro Bölümü'nü kazandıktan sonra tamamen bu alana yönelen oyuncu, böylece iyi bir kariyerin de ilk basamaklarına çıkmayı başardı.

Oyuncu bugüne kadarki süreçte başarılı projelerde yer aldığı gibi ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Kanun Adına dizisi ile yaşadı.

01-011.png

Bu dizi ile birlikte sektörde adını duyurmayı başaran Kıvanç Kılınç, daha sonrasında gelen teklifler ile birlikte daha iyi ve dikkat çeken projelerde yer almaya başladı.

Oyuncunun en son yer aldığı proje Diriliş Ertuğrul da yine Türkiye'de dikkat çeken bir proje olduğu gibi Kıvanç Kılınç'ın da gündemde yer almasını sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.