1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor Milyonları Ekrana Kilitledi: Öyle Şeyler Yaşandı Ki, İzleyiciler Şaşkın…
Mucize Doktor Milyonları Ekrana Kilitledi: Öyle Şeyler Yaşandı Ki, İzleyiciler Şaşkın…

Mucize Doktor Milyonları Ekrana Kilitledi: Öyle Şeyler Yaşandı Ki, İzleyiciler Şaşkın…

Her hafta Perşembe günü Fox TV ile ekranlarda yerini alan beğenilen dizi Mucize Doktor, en son 26 Kasım tarihinde 39. Bölümü ile izleyicileri ile buluşmuştu. Dizinin sevenleri ise 40. Bölüm fragmanlarını internet üzerinden incelemeye çalışıyor ve yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol ediyor. Mucize Doktor dizisinin yeni fragmanı ile ilgili detaylar…

A+A-

Mucize Doktor dizisi MF Yapım ile MED Yapım ortak işbirliğinde çekilmeye başlanmıştır. 12 Eylül 2019 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmiş ve oldukça beğenilmiştir. Dizinin senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut üstlenmiş, medikal konu ile drama olarak yazılmıştır.

Türk dizisi olarak yer alan bu dizi, Güney Kore’de 2013 tarihinde yayınlanan GoodDoctor dizisinden esinlenerek yazılmıştır. 26 Kasım tarihi itibari ile 39. Bölümü yayınlanmış ve yeni bölümü araştırılmaya başlanmıştır. Mucize Doktor 3 Aralık 2020 tarihinde 40. Bölümü ile sevenleriyle bulaşacaktır. Herkesin merak ettiği 40. Bölüm fragmanı ise sitemizde!

Mucize Doktor 39. Bölümde Neler Oldu?

Nazlı hızlı bir şekilde Ali’yi kaybettiğine inanmaktadır ve ona karşı bir teklif yapmaya gider. İlişkilerini iyileştirmek ve yoluna koymak adına başka bir yol denemeyi tercih ederler. Öte yandan bir hasta bütün müdahalelerin yapılmasına karşın iyileşmez ve kötü bir hal almaya devam eder. Ferman ile ali hasta karşısında ne yapacaklarını bilemezler.

Tanju, yeni bir cerrahi başı seçmek zorunda bırakılır ve ekibin içerisinden birisinin hatası olduğunu düşünür. Bunun için Ferman’ı sıkıştırarak gerçeği öğrenmeye çabalar. Tüm bu olaylar olurken Ali, Nazlı için yeni bir şeyler yapmaya çalışır ve sınırlarının son noktasına gelir. Bütün olanlar bittikten sonra ise hastane içerisinde herkes düşüncelerini dile getirir. Ancak kimsenin beklentisi ile aldığı aynı olmayacaktır.

MUCİZE DOKTOR 39. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.