1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor Dizisinden Şok Açıklama! Dizi Kaldırılacak Denildi, Sosyal Medya Ayağa Kalktı…
Mucize Doktor Dizisinden Şok Açıklama! Dizi Kaldırılacak Denildi, Sosyal Medya Ayağa Kalktı…

Mucize Doktor Dizisinden Şok Açıklama! Dizi Kaldırılacak Denildi, Sosyal Medya Ayağa Kalktı…

Yayına alındığı ilk andan bu yana kadar reyting sıralamalarını alt üst eden ve resmen 4 – 5 dizinin aldığı reytinglerinin toplamını tek başına almayı başardığı Mucize Doktor dizisi; TRT kanalında yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı dizisinden sonra çok geri planda kaldı.

A+A-

Sadece gerisinde kalmak ile yetinmedi ve çok kötü sonuçlar ile yüzleşmek zorunda da oldu. 2 gün önce yayına alınan reyting oranlarının ardından adeta sıralamanın en altlarına kadar inen Mucize Doktor dizisi hakkında alınan kararlar kaos çıkmasına neden oldu.

Son 5 yıldır yabancı dizilere karşı ülkede oluşan hayranlıklar her geçen gün daha da artış göstermeye devam ediyor. FOX TV ve yapımcı şirket tarafından çok akıllı bir hamle gelerek Mucize Doktor dizisini uyarlamışlardı. Maalesef ki yaşanan reyting durumlarından dolayı da sevenlerine kötü bir haber vermek zorunda kaldı. Tahtını kayıp ederek diplere çakılması çok kötü etkilenmelere neden oldu.

TRT 1 ekranlarında yeni sezon girişi ile Masumlar Apartmanı bir anda birincilik tahtını girer girmez Mucize Doktor dizisinden aldı. Artık ilk sırada Masumlar Apartmanı yer alıyor olduğu için de Mucize Doktor dizisi yayından kaldırılma kararı almasına neden oldu. Masumlar Apartmanı başlayana kadar tek başına 4 – 5 dizinin aynı anda aldığı reytingleri alan Mucize Doktor dizisi sosyal medya noktalarında dünya sıralamasına girmeyi de başarmıştı. Rekor imza atma başarılarını da elde etti.

Mucize Doktor dizisi yayın hayatına son mu verdi?

Mucize Doktor dizisinin tahtı Masumlar Apartmanı ile beraber aynı anda yayına girmesinden dolayı tahtının ciddi anlamda sarsılması durumları söz konusu oldu. Bu durum birçok haber sitesi tarafından da Mucize Doktor dizisinin yayından kaldırıyor olduğuna dair yapmış olduğu haberler ile çalkaladı. Masumlar apartmanı yeni bölümü ile Mucize Doktor dizisini geçmeyi başardı. Sadece bununla da kalmadı özet bölümü bile Mucize Doktor dizisinin büyük bir fark ile önüne geçti. Bu durum büyük bir tepki toplanmasına neden oldu.

Mucize Doktor dizisi için de sevenleri tarafından gün değişmesi – hikayenin daha farklı boyutlara taşınması gibi birçok önlem alma önerileri sunuldu. Masumlar Apartmanı dizisinin hem gerçek bir yaşantıdan olması – Safiye’nin çok başarılı olması – en az Safiye kadar kardeşleri olan Gülben ve Han karakterlerinin de ciddi anlamda çekici olması tüm sevenlerin hayranlıklarını kazanmasına neden oldu. Durum böyle olunca da Mucize Doktor dizisinin bir anda tahtının sallanmasına neden oldu.

Mucize Doktor dizisi yayından kalktı mı?

Mucize Doktor dizisi yayından kalktı mı diye her ne kadar çok araştırılıyor olsa bile ne oyuncular – ne kanal ne de yapım şirketlerinden en ufak bir açıklama gelmedi. Yapılan iddia durumlarına bakıldığı zaman aslında bunların gerçeği pek de yansıtmıyor olduğunu - Mucize Doktor dizisi final olmayacağı ve hala kaldığı yerden devam edecek olduğu da düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.