1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor 38. Bölüm Herkesi Şoke Etti! Ali Vefa’yı Kimse İstemiyor…
Mucize Doktor 38. Bölüm Herkesi Şoke Etti! Ali Vefa’yı Kimse İstemiyor…

Mucize Doktor 38. Bölüm Herkesi Şoke Etti! Ali Vefa’yı Kimse İstemiyor…

Mucize Doktor 38. Bölümde neler olduğu onlarca dizi sever tarafından merak ediliyor. 19 Kasım akşam 20:00’da FOX TV ekranlarında yayına gelen Mucize Doktor 38. Bölüm tek parça izlemek isteyenler için tüm detayları derledik.

A+A-

Yazımızın içerisinde merak ettiğiniz Mucize Doktor 38. Bölüm tüm detaylarına erişebilecek olduğunuz gibi hem tek parça izleyebilir hem de bu bölümün fragmanında neler yayınlandı bakabilirsiniz. Sizler için Mucize Doktor 38. Bölümde neler oluyor ve dizinin tüm detayları neler bir araya getirdik… İşte, Mucize Doktor 38. Bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar…

Mucize Doktor 38. Bölüm tek parça izle!

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Mucize Doktor 38. Bölüm heyecan dolu anları ile 19 Kasım akşamı ekranlara geliyor. Her bölümü ile tüm dizi severleri heyecanlandırmayı başaran dizi de kimi zaman çok eğlenceli anlar ekranlara gelirken kimi zaman da dramatik durumlar ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayına alındığı ilk andan bu yana kadar tüm izleyicileri aralıksız bir şekilde ekrana kilitlemeyi başaran Mucize Doktor 38. Bölüm ile de tüm sevenlerini şaşırtacak gibi duruyor. Her Perşembe akşamı 20:00 da FOX TV ile ekranlara gelen dizi de bu akşam neler olacağı büyük bir merak ile bekleniyor.

Taner Ölmez’in başrolde yer aldığı dizide Onur Tuna, Sinem Uysal, Özge Özder, Merve Bulut ve Reha Özcan gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Sevilen dizi kadrosunun yanı sıra bir yandan da konusu ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Ali Vefa’nın savant sendromu olması ve bu sürede doktor olmak için de oldukça mücadele veren birisinin hikayesini konu ediniyor. Olayların geneli bir hastanede geçerken Ali Vefa ve diğer doktorlar da hastalar ile aralarında olan ilişkilerinden ele alınan konular ve olayları da her hafta sorgulayarak doktorlar ile hastalar arasında meydana gelen ilişkileri, ele alınan konuları ekranlara taşıyor. Sevilen dizi de Mucize Doktor 38. Bölüm ile neler olacağı merak ediliyor.

Mucize Doktor 37. Bölümde neler oldu?

FOX TV ekranlarında Perşembe akşamları 20:00 da yayına alınan dizi 37. Bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Bu bölüm içerisinde Ali’nin temize çıkması için mücadelesine devam ettiği sıralarda Adil Hoca’nın da ameliyatlara geri dönecek mi yoksa dönmeyecek mi merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Mucize Doktor dizisi her bölümü ile olduğu gibi bu bölümde de sırlar ile dolu olarak sevenlerini ekran karşısına kilitlemeyi başardı.

Mucize Doktor dizisi son bölümü sırasında Ali Vefa aslında suçsuz bir karakter olduğunu kanıtlamanın sevinci içerisinde olur. Yeniden temiz bir başlangıç yapmak için hazırlanırken bu süreçlerde İsmet gidecek diye bilse bile gitmediğini öğrenir.

Bu haber karşısında Ali’nin sevinci bir anda yerle bir olur. İsmet neler çevirmeye devam ediyor artık anlaşılır. Demir ile Açelya; Ali’ye de bu süreçlerde artık bu işi sürdürmek yerine bir son vermesini ister. Ferman’ın a bu anlarda şüpheli tavırları olan hasta ile karşı karşıya kalması dikkatleri çeker. Her ne olur ise olsun bir sorun yaşamak istemediği için artık  bir önlem almak ister. Ferda ise bu süreçlerde babasının eskisi gibi yeniden ameliyatlara dönmesi için elinden geleni yapar. Adil Hoca yeniden ameliyatlarda yer alsın diye hem Ali Vefa hem de Ferda iş birliği yaparak isteklerini elde etmeye çalışırlar.

Mucize Doktor 38. Bölüm fragman yayına alındı mı?

19 Kasım tarihinde ekranlara gelecek Mucize Doktor 38. Bölüm fragmanı yayına alındı. Fragman kapsamında ünlü bir futbolcunun hastane gündeminde yer alacağı 38. Bölüm ile ekranlarda yer alacak. Dizi 19 Kasım akşamı 20:00’da FOX TV ekranlarında yayına alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.