1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Mucize Doktor 37. Bölüm yürekleri ağza getirdi! 12 Kasım Mucize Doktor dizisinde neler oldu? Tek parça izle…
Mucize Doktor 37. Bölüm yürekleri ağza getirdi! 12 Kasım Mucize Doktor dizisinde neler oldu? Tek parça izle…

Mucize Doktor 37. Bölüm yürekleri ağza getirdi! 12 Kasım Mucize Doktor dizisinde neler oldu? Tek parça izle…

Mucize Doktor son bölüm izle ve Mucize Doktor 37. Bölüm izle en çok araştırılan konulardan bir tanesi oluyor. Dizi izlemek için Mucize Doktor 37. Bölüm tek parça izlemek için tüm detayları sizler için derledik.

A+A-

Yazımızda hem Mucize Doktor 37. Bölüm tek parçaya erişebilecek hem de Mucize Doktor 37. Bölüm fragman erişimlerinin sahibi olacaksınız. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 37. Bölüm hakkında merak edilen tüm detayları sizleri derledik

Mucize Doktor 37. Bölüm ful izlemek için tıklayın…

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden bir tanesi olan Mucize Doktor 37. Bölüm ile ekranlara geliyor. Yapımı ve kurgusu ile bu kadar sevilen dizi ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Ülkemizde yapılan uyarlaması ile dikkatleri çeken Mucize Doktor dizisi konusu ile de herkesi üzerine çekmeyi başarıyor. Her hafta Perşembe günleri ekranlara gelen Mucize Doktor 37. Bölüm ile bu hafta ekranlara gelecek.

Taner Ölmez baş rolünde ekranlara gelen dizide; Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal gibi birçok ünlü isim de yer alıyor. Oyuncu kadrosu ile de bu kadar sevilen dizi de savant sendromu bulunan Ali Vefa’nın normal insanlara göre farklı duyarlılıklarının olması ile insan ilişkilerini daha zor hale getiriyor. Fakat hocası Adil de oldukça önemli konuda destek vererek Ali Vefa karşısında olan tüm problemleri ile mücadele etmek için elinden geleni yapar. Ali Vefa genel olarak eğlenceli bir kişilik olsa bile bazı anlarda da dramatik hikayesi ile büyük takdirleri topluyor.

Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor dizisi her hafta Perşembe günleri 20:00 saatinde yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta da 36. Bölümü ile ekranlara geldi. Bu bölüm içerisinde Ali Vefa gerçekten de mucize var mı yok mu diye sorgulamaya başlar.

Mucize Doktor son bölüm içerisinde Nazlı, Ali ve babası arasında sıkışarak kalır ve ikili arasında ne yapacak olduğu konusunda bir şey bilmez. Bir anda hastaneye gelen vaka ortalığın karışmasına neden olur. Kadının bir adamdan şiddet görmesinin ardından başka bir adam tarafından kurtarılır. Doktorlar bu kahramanlık olayının temelini araştırmaya başlar. Ali bir yandan Nazlı’yı düşünmeye devam ederken bir yandan da kadının hikayesinin son durumunu düşünmeye başlar. Tam o sıralarda acile hamile kadın vakası gelir. Acil bir şekilde ameliyata almak gerekir. Yaşanacak ameliyat ise Ali Vefa’nın derinden etkilenmesine neden olur.

Mucize Doktor 37. Bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Mucize Doktor 37. Bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta en heyecanlı kısmında sona eren dizide peşi sıra neler olacak merakla bekleniyor. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 37. Bölüm tanıtımları ile de dikkatleri çekmeyi başardı. Perşembe akşamı 20:00’da ekranlara gelecek Mucize Doktor 37. Bölüm merak ile bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.