1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Milyonların Merakla Beklediği Yeni Oppo Watch İçin Geri Sayım Başladı
Milyonların Merakla Beklediği Yeni Oppo Watch İçin Geri Sayım Başladı

Milyonların Merakla Beklediği Yeni Oppo Watch İçin Geri Sayım Başladı

Oppo, yeni akıllı telefonlarından sonra bu kez yeni bir akıllı saatle kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Wear OS altında yeni Oppo Watch teknoloji meraklılarının gündemine oturdu.

A+A-

Oppo, yeni akıllı telefonlarından sonra bu kez yeni bir akıllı saatle kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Wear OS altında yeni Oppo Watch teknoloji meraklılarının gündemine oturdu.

Yeni akıllı saatinde Oppo, akıllı saatler için Google tarafından geliştirilen Wear OS platformunu kullanıyor. Oppo cihazın yeni bir videosunu yayınlarken, teknik özelliklerinden bu videoda bahsedilmedi.Mart ayında çıkan Oppo Watch, şirketin ColorOS Watch platformunu kullanıyordu. Bu yeni modelin Google tarafından geliştirilen Wear OS'yi kullanması dikkat çekici.

AMOLED ekrana sahip olması beklenen yeni saatin gücü Qualcomm'un Snapdragon Wear 2500 işlemcisinden çekilecek. 1 GB RAM ile gelen yeni Oppo Watch'un 8 GB dâhili belleği içermesi bekleniyor.Cihazın 430 mAh kapasiteli bir pili olmasına rağmen, NFC ve eSIM teknolojileri de desteklenmektedir.Wear OS ile çalışan yeni Oppo Watch'un Çin sınırları dışında satılması beklenirken, şirketin bu konuda 31 Temmuz'da önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Apple Watch görünümlü Oppo Watch'un çıkış tarihi

Bildiğiniz gibi, akıllı saat pazarının yeni bir üyesi olan Oppo, Mart ayında yeni Oppo Watch modelini tanıttı. Apple Watch ile benzerliği ile dikkat çeken akıllı saat, ülkemizi merak eden akıllı ürünler arasında. Oppo Watch çıkış tarihi bu ayın sonunu gösteriyor

Oppo Finder Reno 3 ve X2 gibi modellerle Türkiye'de pazarlara girilmesi ile bir çoklarının dikkatini çekti. Bu nedenle, şirket tarafından verilecek akıllı saatin hem çıkış tarihi hem de fiyat etiketi merakla bekleniyor. Teknoloji devlerinin akıllı saatlerinin yanında uygun fiyatlı olarak konumlandırılabilen Oppo Watch'un çıkış tarihi merak konusu oldu.Akıllı saatin özelliklerine kısaca göz atarsak; Oppo Watch iki gövde boyutuyla geliyor. 41mm ve 46mm gövde boyutlandırmasıyla sunulacak akıllı saatin sırasıyla 1.6 inç ve 1.91 inç arasında AMOLED ekrana sahip olduğuna dikkat edilmelidir.

Su geçirmez özellikte sunulan akıllı saat, Snapdragon Wear 2500 işlemci ile birlikte geliyor. Etkinlik ve uyku takibi gibi özellikler sunan akıllı saat, mevcut bölgelerde kullanılsa bile eSIM desteği ile dikkat çekiyor, hatta telefonlardan bağımsız bile hareket edebiliyor. Saat normal kullanımda 40 saatlik bir kullanım ömrü sunarken, güç tasarrufu modunu açarsanız, bu süre 21 gün olacaktır.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.