1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Milyonlarca Öğrenciye 5.100 TL Para bağlanacak! Başvuru şartları Haberimizde! Son tarihi Sakın kaçırmayın!
Milyonlarca Öğrenciye 5.100 TL Para bağlanacak! Başvuru şartları Haberimizde! Son tarihi Sakın kaçırmayın!

Milyonlarca Öğrenciye 5.100 TL Para bağlanacak! Başvuru şartları Haberimizde! Son tarihi Sakın kaçırmayın!

Öğrencilere Eğitim Desteği: 5 Bin TL Burs Ödemeleri Başladı! Başvurular Açıldı. Öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak ve daha nitelikli bir öğrenim süreci sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önemli bir adım atıldı.

A+A-

Öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak ve daha nitelikli bir öğrenim süreci sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önemli bir adım atıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamasına göre, 7 farklı şehirde eğitim gören öğrencilere ciddi bir eğitim desteği verilecek.

Belirlenen şehirlerdeki öğrencilere asgari ücretin yüzde 30'u oranında ödeme yapılacak. Proje kapsamında öğrencilere, uzmanlar tarafından Makine ve Tasarım Teknolojisi, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Denizcilik, Otomasyon Teknolojileri, Metalurji Teknolojisi, Kimya, Gemi ve Uçak Bakım alanlarında da eğitim verilecek.

Eğitim Hayatını Kolaylaştıran Proje

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bu proje, Kayseri, Ankara, Kırıkkale, İstanbul, Eskişehir, Kocaeli, Yalova illerinde eğitim gören ve belirlenen şartları taşıyan öğrencilere yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Öğrencilere 9 ay boyunca asgari ücretin yüzde 30'u oranında ödeme yapılacak, bu da eğitim hayatlarını daha rahat geçirmelerini sağlayacak.

Başvurular Başladı: Detaylar Haberimizde

Öğrencilerin bu destekten faydalanabilmeleri için başvuru süreci başladı. Projenin tüm detaylarına ve başvuru şartlarına ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Bu destek, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırarak daha başarılı ve nitelikli bir gelecek için önemli bir adım niteliği taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.