1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Milyonlarca Memur ve emekliye Son dakika haberi geldi! 4000 TL kira yardımı yapılacak Meclis’ten geçti!
Milyonlarca Memur ve emekliye Son dakika haberi geldi! 4000 TL kira yardımı yapılacak Meclis’ten geçti!

Milyonlarca Memur ve emekliye Son dakika haberi geldi! 4000 TL kira yardımı yapılacak Meclis’ten geçti!

Memur ve emekliye büyük müjde geldi. Kira yardımı yapılacak. Memur ve emekliye kira yardımı TBMM'de kabul edildi. Her ay tam 4.000 TL devlet desteği hesaplara yatacak. Milyonlarca memur ve emekli ödemeden faydalanacak. Merakla beklenen memur ve emekli maaş zammı sonrasında bir müjde daha geldi. Milyonlarca memur ve emekliliği yakından ilgilendiren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu.

A+A-

Memur ve emekliye büyük müjde geldi. Kira yardımı yapılacak. Memur ve emekliye kira yardımı TBMM'de kabul edildi. Her ay tam 4.000 TL devlet desteği hesaplara yatacak. Milyonlarca memur ve emekli ödemeden faydalanacak.

Merakla beklenen memur ve emekli maaş zammı sonrasında bir müjde daha geldi. Milyonlarca memur ve emekliliği yakından ilgilendiren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Emekli ve memura kira yardımı desteği geliyor. İYİ parti tarafından Meclise sunulan kanun teklifi memur ve emeklilere aylık 4000 TL'ye Varan kira yardımı ödemesini içeriyor. TBMM plan ve bütçe komisyonunda kabul edilen teklif genel kurula geldi. Genel kurulda da oylamayla kabul edilmesi durumunda Memurlara ve emeklilere her ay 4.000 TL'lik kira yardımı yapılacak. Merak edilen detaylar haberimizde…

MEMUR VE EMEKLİYE BÜYÜK MÜJDE VAR

Emekli ve memur maaşı alan vatandaşlar Geçtiğimiz günlerde maaş zammını öğrendi. Memur ve emekliye yapılan zam %25 olarak açıklandı. Yani milyonlarca vatandaşın maaşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da imzalaması sonrasında değişecek. Emekli ve memura yapılması planlanan bu artış son olmayacak. Aynı zamanda memur ve emekli için yeni bir kanun teklifi daha TBMM'ye sunuldu. Kabul edilmesi durumunda memur ve emekliler aylık kira yardımı alacak.

4000 TL KİRA YARDIMI İÇİN TEKLİF VERİLDİ

İYİ parti tarafından TBMM'ye sunulan kanun teklifinde son dönemlerde yaşanan fahiş kira artışları gerekçe gösterilerek memur ve emekliye 4 bin TL'ye Varan kira desteği verilmesi gerektiği bildirildi. Muhalefetin ve hükümetin de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Verilen teklifin kabul edilmesi durumunda memurlar ve emekliler her ay düzenli olarak 4.000 TL'lik destek ödemesi alacak.

Özellikle günümüzün ekonomik koşulları ve düşen Alım gücü nedeniyle verilecek kira desteği memur ve emekliye adeta ilaç gibi gelecek. %25'lik zammı az bulan emekliler bu ödeme ile rahat bir nefes alma fırsatı elde edecek.

TBMM'DE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE OYLANACAK

Memur ve emekliye 4000 TL'lik kira desteği içeren kanun teklifi önümüzdeki günlerde TBMM'de yapılacak oylama ile kabul edilecek. Meclis tatile girmeden önce bu oylamanın yapılması ve emekli ve memura müjdeli haberin verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.