1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlarca kişiye müjde! Emekli olsun yada olmasın herkese 7750 TL ödeme yapılıyor...
Milyonlarca kişiye müjde! Emekli olsun yada olmasın herkese 7750 TL ödeme yapılıyor...

Milyonlarca kişiye müjde! Emekli olsun yada olmasın herkese 7750 TL ödeme yapılıyor...

Her geçen gün sürprizlerin beraberinde geldiği Türkiye'de bu sefer 7750 TL ödeme veriliyor. Emekli olun yada olmayın başvuranlara 7750 tl ödül veriliyor. Emekli Olsun Olmasın Herkes Yapı Kredi’de Kazanıyor! Yapı Kredi Bankası’ndan 7.750 TL’ye Kadar Ödül.

A+A-

Temmuz ayında hem emekli hem de memur maaşlarına zam yapıldıktan sonra gözler emekli promosyon maaşlarına çevrildi. Yapı Kredi Bankası hem emeklilere hem de emekli yakınlarını getirenlere ödül vermeye devam ediyor. İşte kampanyanın detayları…

Emekli ve memur maaşlarına temmuz 2022 tarihinde yapılan zamdan sonra emekli maaş promosyonları en çok konuşulan konular arasında yer almaya devam ediyor. Küresel piyasalarda yaşanan yüksek enflasyon oranları ülke içindeki ekonomiyi etkileyen önemli faktörlerden bir tanesini oluşturuyor. Bu kapsamda ulusal ekonomi politikaları da şekil almış oluyor. Bankaların emekli promosyon maaşları için yarışa girdiği bu süreçte Yapı Kredi Bankası en yüksek emekli promosyon maaşını veren bankalar arasında yer alıyor.

Emekli Olsun Olmasın Herkes Yapı Kredi’de Kazanıyor!

Küresel piyasalarda yaşanan yüksek enflasyon oranları bütün dünyada hissedilir durumda. Gerek Asya’ da gerek Avrupa’da gerekse de diğer Ortadoğu ülkelerinde ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşanmaktadır. Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş ve bundan kaynaklı Avrupa’ da yaşanan enerji krizi, öte taraftan Çin’ de tekrar artan Korona virüs vakaları ve ABD’de yaşanan yüksek enflasyon oranları ülkelerin ekonomisini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

Yaşanan bu ekonomik sonuçlar doğrultusunda geçtiğimiz günlerde, 2002 yılından bu yana dolar Euro paritesi ilk defa bu yıl eşitlendi. Küresel piyasalarda yaşanan bu gelişmeler kapsamında Türkiye’de de yüksek enflasyon oranları görüldü. Temmuz 2022 tarihinde emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlardan sonra gözler emekli maaş promosyonlarına çevrildi. Bankaların birbiri ile yarışa girdiği bu süreçte Yapı Kredi Bankası en yüksek nakit promosyon veren bankalar arasında yer aldı. Öte taraftan kamu bankalarının da sürece dahil olması ile bu miktarın 10. 000 TL’nin üzerine çıkacağı iddia edildi.

Yapı Kredi Bankası’ndan 7.750 TL’ye Kadar Ödül!

Bankaların emekli maaş promosyonu yarışına girdiği bu dönemde Yapı Kredi Bankası emekli olmayanlar için de ödül vermeye devam ediyor. Emekli yakınlarına referans olan vatandaşlar da emekli olacak kişi ile birlikte kazanıyor. Yapı Kredi Bankası’nın oluşturduğu kampanya kapsamında 4 Nisan-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Yine bu kampanya dahilinde SGK (Bağkur, Emekli Sandığı ve SSK) maaşı sahibi bir emekli kişiye referans olarak katılım sağlanabilir.

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankasına taşıyan emeklilere 7. 500 TL’ye kadar nakit promosyon fırsatı sunulurken aynı zamanda emekli tanıdığını getiren bütün Yapı Kredi müşterilerine de 250 TL hediye verilmektedir. Bu kapsamda değerlendirildiğinde toplamda 7. 750 TL’ ye varan ödül alınmış oluyor diyebiliriz.

Emekli vatandaşların maaşlarını Yapı Kredi Bankası’ndan alabilmesi için beş farklı yöntem bulunmaktadır. Birincisi; bireysel internet şubesinden, ikincisi; akıllı cihazlardan Yapı Kredi Mobil’ den, üçüncüsü; 0850 222 0 444 ya da 444 0 444 müşteri iletişim merkezlerinin aranması ile dördüncüsü e- devletten ve son olarak da en yakın şubeye nüfus cüzdanı ile gidilerek SGK emekli maaşı Yapı Kredi Bankası’na taşınabilir. Yapı Kredi Bankası müşterisi olmayan kişiler de akıllı cihazlarına Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip kolay bir şekilde emekli maaşlarını taşıma imkanı bulabiliyor.

SGK emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankasından 2.08.2022 – 31.08.2022 tarihleri arasında alma taahhüdü veren müşteriler 7. 500 TL’ ye kadar nakit promosyon imkanından faydalanabilecek. Öte taraftan SGK’ dan emekli bit tanıdığını getiren müşteriler de 250 TL veriliyor. Emekli maaş promosyon taahhütnamesi ’nin imzalanmasının ardından herhangi bir ek şart aranmadan alınan maaşa göre nakit promosyon ödenir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.