1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Milyonlarca Kişiye 7500 TL Yardım: Kimler Faydalanabilecek? Bakanlıktan Müjdeli Haber: 7500 TL Yardım Başvuruları Başladı!
Milyonlarca Kişiye 7500 TL Yardım: Kimler Faydalanabilecek? Bakanlıktan Müjdeli Haber: 7500 TL Yardım Başvuruları Başladı!

Milyonlarca Kişiye 7500 TL Yardım: Kimler Faydalanabilecek? Bakanlıktan Müjdeli Haber: 7500 TL Yardım Başvuruları Başladı!

Asgari ücret artışının ardından dikkatler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Kurban Bayramı yaklaşırken destek ödemelerine hız verilirken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son dakika duyurusunu yaptı. Milyonlarca kişiye müjde! 7.500 TL nakit yardım sağlanacaktır. Şartları taşıyan herkes bu yardımdan faydalanabilir. Peki başvuru şartları nelerdir? Bu ödemelerden kimler yararlanabilir?

A+A-

Asgari ücret artışının ardından dikkatler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Kurban Bayramı yaklaşırken destek ödemelerine hız verilirken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son dakika duyurusunu yaptı. Milyonlarca kişiye müjde! 7.500 TL nakit yardım sağlanacaktır. Şartları taşıyan herkes bu yardımdan faydalanabilir. Peki başvuru şartları nelerdir? Bu ödemelerden kimler yararlanabilir? İşte detaylar haberimizde...

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Vatandaşlar "Sosyal destek ödemelerinde artış oldu mu? Sosyal destek ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?" diye araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca kişiye müjdeli haberi duyurdu. Şartları sağlayan herkese 7.500 TL nakdi yardım yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? Bu ödemelerden kimler yararlanabilir? İşte sosyal destek ödemelerine ilişkin son gelişmeler...

BAKANLIK SON DAKİKA HABERİ OLARAK AÇIKLADI:

7500 TL YARDIM YAPILACAK! Asgari ücretteki artışın ardından sosyal destek ödemelerinde de zam yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, müjdeli haberi milyonlarca ihtiyaç sahibi aileye duyurdu. Başvuru yapan tüm ailelere 7.500 TL ödeme yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın açıklamalarına göre bu yardım programı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olup, bir defaya mahsus olmak üzere verilecek. Belirli kriterleri sağlayan ve maddi zorluk yaşayan ailelere 7 bin 500 TL nakdi destek sağlanacak.

FATURA DESTEĞİ BAŞLIYOR

Aynı zamanda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da sosyal yardımları artırarak ihtiyaç sahibi ailelere elektrik ve doğalgaz alanlarında ek destek sağlayacak. Aylık 900 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişen miktarlarda doğalgaz yardımı yapılırken, elektrik yardımları ise 106 TL ile 206 TL arasında değişecek.

BAŞVURU NEREYE VE NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bu desteklerden yararlanmak isteyen ailelerin başvuru formu doldurmaları gerektiği açıklandı. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar, kimlik numaraları ve fatura bilgileri ile birlikte yardım ödemelerini PTT şubelerinden alabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.