1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Milyonlarca Kişi Şoke Oldu: Esra Erol’da İnanılmaz Olay! Nişanlıyken Hamile Olduğunu Öğrendi…
Milyonlarca Kişi Şoke Oldu: Esra Erol’da İnanılmaz Olay! Nişanlıyken Hamile Olduğunu Öğrendi…

Milyonlarca Kişi Şoke Oldu: Esra Erol’da İnanılmaz Olay! Nişanlıyken Hamile Olduğunu Öğrendi…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında büyük bir seyirci kitlesiyle buluşan Esra Erol, son yaşayan gelişmeyle herkeste şok etkisi meydana getirdi. 20 yaşında olan Bahar’ın başına gelenler oldukça şaşırttı ve adeta herkes büyük bir hüsran sürecine girdi.

A+A-

Bahar’ın 2 yıldır nişanlı bulunduğu İslam Mücahit Özgen, onun hamile kaldığını öğrenince hemen terk etti. Sonrasında ise Bahar ile ablası olan Fatma, Esra Erol’a gelerek yardım talebinde bulundu.

Esra Erol adlı televizyon programına Niğdeilimizden katılmış olan Bahar Özgen ile ablası olan Fatma, ülkemizde pek çok kişinin dikkatini kendilerine yöneltti.  Katıldığ il olan Niğde’de annesi ile beraber hayatını devam ettirmiş olan Bahar, programda babasını bir yıl evvel yitirdiğini açıkladı. Ablası olan Fatma da kardeşine destekçi olmak için geldiğini, kendisini de eşinin yolladığını belirtti. Esra Erol da bu bilgi üzerine sevincini dile getirdi.

Bahar, İslam Mücahit Özgen ile nişanlı olduğunu belirterek babasının evliliğe onay vermediğinden bahsetti. Babasını zor ikna ettiklerini belirterek, aynı gece babasının da vefat ettiğini açıkladı. Babasının, henüz Bahar’ın yaşının küçük olması nedeniyle evlenmesini istemediğini dile getirdi. Fatma’nın da bu konuda ifadeleriyle beraber, Esra Erol’da duygu dolu anlar yaşandı.

Aralarında İlişki Vardı!

Ablası Fatma ile beraber Esra Erol’a gelen Bahar, İslam Mücahit Özgen ile nişan yapmadan önce de konuşmakta olduklarını ve aralarında ilişki olduğundan bahsetti. Ancak ikilinin nişan yapması ardından Bahar’ın hamile olduğu anlaşılınca, İslam Mücahit Özgen tarafından terk edildi. Fatma bu konuda Bahar’ın çok saf olduğundan bahsederek, İslam Mücahit ile uyum sağlamayacağından söz etti.

‘Seviyordum’ Demişti…

İslam Mücahit Özgen tarafından hamile olduğu gerekçesiyle terk edilen Bahar, onu çok sevdiğini ve nişanlıyken iyi olduklarından bahsetti. İslam Mücahit Özgen’in ailesinin kendisini istemediğini ancak onun hep alttan aldığını söyledi. Bahar ardından bir süre evvel aralarındaki nişanı attığını ancak İslam Mücahit ile bu yaşanmamış gibi konuşmaya devam ettiğini açıkladı.

Bahar’ı bu nedenle terk eden İslam Mücahit ise onunla görüşmediğini ve 2 yıldır birlikte olmadığını, evlenmek istemediğini ancak çocuk için her şeyi yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.