1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! Emekli kişilerin hesabına yatırılacak: 2.300 TL ikramiye ödenecek
Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! Emekli kişilerin hesabına yatırılacak: 2.300 TL ikramiye ödenecek

Milyonlarca emekliye ikramiye müjdesi! Emekli kişilerin hesabına yatırılacak: 2.300 TL ikramiye ödenecek

Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenen bayram ikramiyeleri ile alakalı araştırmalar devam ediyor. Ramazan Bayramında emeklilerin banka hesabına ikramiye ödemeleri zamsız olarak 1.100 TL olarak yatırıldı.

A+A-

Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenen bayram ikramiyeleri ile alakalı araştırmalar devam ediyor. Ramazan Bayramında emeklilerin banka hesabına ikramiye ödemeleri zamsız olarak 1.100 TL olarak yatırıldı. Bunun ardından Kurban Bayramı ikramiyelerine zam beklenmeye başlandı. Kurban Bayramı ikramiyelerine Temmuz ayı düzenlemeleri doğrultusunda zam yapılması beklendiği paylaşıldı. Yapılan açıklamalarda vatandaşların enflasyona ezdirilmeyeceği ve yeni düzenlemeler yapılacağı ifade edildi. Bunun ardından bu düzenlemelerle beraber bayram ikramiyelerine de iyileştirme yapılması bekleniyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2.300 TL

Bakanlıktan oluşturulan bildirimde bu yıl Kurban bayramı gelmeden yeni bir çalışma yapılabileceği iddia edildi. Kurban Bayramından 10 gün önce emekliler için bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağı konuşulurken bu ikramiye ödemelerinin 2.300 TL civarında olabileceği iddia edildi.

MAAŞ HESAPLARINA YATACAK

Bu sene yüksek enflasyon rakamları sonrasında emekli vatandaşların aldıkları maaşlar erirken 2.500 TL emekli maaşı ile vatandaşlar geçinmekte temel ihtiyaçlarını almakta oldukça zorlanıyor. Kurban Bayramı’na az bir süre kala emekli ikramiyelerine zam yapılacağı iddia edildi. Emekli ikramiyesinin alınabilmesi için herhangi bir başvuru yapılmasına da gerek olmadığı devlet tarafından her emeklinin maaş hesabına paraların yatacağı ifade edildi.

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

9 Temmuz tarihinde start alacak olan Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Emekli bayram ikramiyeleri hakkında bir gelişme olduğunda okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.