1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Milyonlarca Emekliye 2000 TL Avans Ödemesi müjdesi geldi! Ödeme nasıl alınacak, ayrıntılar haberimizde..
Milyonlarca Emekliye  2000 TL Avans Ödemesi müjdesi geldi! Ödeme nasıl alınacak, ayrıntılar haberimizde..

Milyonlarca Emekliye 2000 TL Avans Ödemesi müjdesi geldi! Ödeme nasıl alınacak, ayrıntılar haberimizde..

Emekli olan vatandaşlara verilecek olan nakit avans limitlerinde 2.000 TL'ye kadar ödeme verileceği haberi verildi. Son dakika olarak özel bankalar ve kamu bankaları üzerinden yapılan bu kampanya duyurusu ile birlikte emekli olan vatandaşlar 2.000 TL'ye kadar artı para alabilir.

A+A-

Emekliye 2000 TL Nakit Avans Ödemesi Son Dakika Yayınlandı. Emekli olan kişilere 2000 TL ödeme nasıl alınacak, ayrıntılar haberimizde...

Emekli olan kişilere verilecek olan nakit avans limitlerinde 2.000 TL'ye kadar ödeme verileceği duyurusu yapıldı. Son dakika olarak özel bankalar ve kamu bankaları üzerinden yapılan bu kampanya duyurusu ile beraber emekli olan yurttaşlar 2.000 TL'ye kadar artı para alabilir. 

Emekli olan kişilere verilecek olan nakit avans limitlerinde 2000 tl ye kadar işlem yapacak olan bankalar artı para olarak bu bireylerin hesaplarına yatıracağı bu 2.000 TL ödeme için emekli maaşı almaları durumunda onay verecektir.

Emekliye 2000 TL ödeme yapan bankalar bireylerin Kredi notuna göre onay verecek ve kullanılan 2000 TL para arzu ettiğiniz zaman ATM üzerinden çekebileceksiniz. 

Ziraat Bankası emekliye 2000 TL nakit avans

Ziraat Bankası emekli olan müşterilere devamlı güncel kampanyalar yaparak emeklilerin kredi alma ve nakit avans alma olanağı sağlamaktadır. Emekli olan bireyleri 2000 TL müracaat yapmak isteyen kişiler eğer Ziraat Bankası üzerinden maaş alıyorsa banka şubelerine giderek ya da bankanın fotoğrafı web sitesi üzerinden internet şifresi ile giriş yaparak kendi hesapları üzerinden artı para bir diğer adı ile kredili mevduat hesabı müracaatsu yapabilir.

Yapılacak olan bu müracaat 5 dakika içerisinde sonuçlanacak sonuçlanan para hemen hesaba yatacaktır. Kredi notu yüksek olan kişiler daha yüksek limitlerde de artı para kullanabilir. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişiler ayrıca 750 TL'ye kadar da emekli promosyonu alabiliyorlar. Daha önce eğer bir emekli promosyonu almadıysanız mobil uygulama üzerinden 750 TL'ye kadar müracaat yaparak toplamda 2750 TL ödeme yapabilirsiniz.

İş bankası'ndan İşCep uygulaması üzerinden 2000 TL nakit avans verilecek
İş Bankası üzerinden İşCep uygulaması kullanan müşteriler de 2000 tl ye kadar nakit avans limiti müracaatsu yapabiliyor. Emekli maaşınızı İş Bankası üzerinden alıyorsanız İş Bankası internet bankacılığı şifreniz ile beraber İşCep uygulamasına girerek burdan 2000 TL için müracaatta bulunabilirsiniz.

Vakıfbank'tan 2000 TL artı para

Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan kişilerde Acil durumlarda kullanabilmeleri için 2000 tl ye kadar artı para alabiliyorlar. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler mobil uygulama üzerinden ya da müşteri hizmetleri numarasını arayarak Bu para için müracaatta bulunabilirler. Vakıfbank üstündeki emekli maaşı hesabınız üzerinden yapacağınız bu müracaatta Kredi notunuz yüksek ise daha yüksekliklerde de en fazla 10 000 TL'ye kadar artı para alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.