1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Milyonlar Merakla Bekliyordu! Emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında 2000 TL İkramiye Verilecek… Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?
Milyonlar Merakla Bekliyordu! Emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında 2000 TL İkramiye Verilecek… Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Milyonlar Merakla Bekliyordu! Emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında 2000 TL İkramiye Verilecek… Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Emekli vatandaşları çok yakından ilgilendiren gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ramazan ve kurban bayramı olmak üzere emeklilere yıl içerisinde iki kere verilecek ikramiye ödemeleri bu yıl da hız kesmeden devam edilecek. Peki, emekli ikramiye ödemesinde son durum ne olacak?

A+A-

Emekli vatandaşları çok yakından ilgilendiren gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ramazan ve kurban bayramı olmak üzere emeklilere yıl içerisinde iki kere verilecek ikramiye ödemeleri bu yıl da hız kesmeden devam edilecek.

Emekliler tarafından dini bayramlarda verilecek ikramiye ödemelerine zam gelecek mi gelmeyecek mi diye araştırmalar hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

2021 Ramazan ve kurban bayramı ikramiye ödemeleri netlik kazandığı zaman resmi gazetede yayına alınacak. Aile çalışma ve sosyal hizmetleri bakanlığı tarafından emekli ikramiye ödemeleri tam 12,5 milyon emekli için bu yıl da verilecek. Tarihler bir hayli merak ediliyor.

Emekli ikramiye ödeme tarihleri

Emekli ikramiye ödeme tarihleri belli oldu. Her yıl dini bayramlarda biner TL olmak üzere emeklilere 2 bin TL ikramiye ödemesi verilecek. 10 ve 12 Mayıs tarihleri arasında ramazan bayram ikramiye ödemesi verilecek. Bunun ardından kurban bayramı ikramiye ödemeleri ise 12 ve 19 temmuz tarihleri arasında netlik kazanacak.

Yeni emeklilere ikramiye

Yeni emekli olan vatandaşlar için de dini bayramlarda ikramiye ödemeleri verilecek. Her yıl iki kere verilen ikramiye ödemeleri sayesinde vatandaşların ceplerine yeni emekli olsalar bile ikramiye ödemesi girecek. Bunun için vatandaşların ikramiye ödemesi gelmeden emekli olma şartı aranıyor.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.