1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milano Derbisi Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Inter - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
Milano Derbisi Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Inter - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Milano Derbisi Yarı Finalinde Heyecan Dorukta: Inter - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin rövanş maçında Inter, Milan ile karşı karşıya geliyor. Peki, Inter - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz yayın veren kanallar...

A+A-

Milano derbisine sahne olan bu yarı final eşleşmesinde Inter, ilk maçta Milan'ı 2-0 mağlup etmişti. Inter, grup maçları sonrası eleme turundaki bir maçta 34 yaş üstü iki oyuncusu gol atan ilk takım olmuştu. Edin Dzeko ve Henrikh Mkhitaryan'ın attığı gollerle Inter'in galibiyeti sağlanmıştı.

Milan'da ise yıldız oyuncu Rafael Leao, ilk maçta sakat olduğu için forma giyememişti. Ancak bu maçta takıma geri dönecek ve teknik direktör Pioli, oyuncularının 90 dakika oynayabilecek durumda olduğunu açıkladı. Ancak Milan'da Ismael Benaccer, turun ilk maçında ciddi bir sakatlık yaşadığı için sezonu kapatmak zorunda kaldı.

İNTER - MİLAN MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin rövanş maçında Inter, Milan ile karşı karşıya geliyor. Maç, 16 Mayıs Salı günü TSİ 22.00'da başlayacak. Karşılaşma EXXEN ve TV8 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Mücadelenin hakemi Fransız hakem Clement Turpin olacak. VAR'da ise Jerome Brisard ve Benoit Millot görev alacak. Bu önemli mücadele futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.