1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Menajerimi Ara dizisi final mi yaptı, gününü mü değiştirdi? Hangi gün ekranlara gelecek? Neden gün değiştirdi?
Menajerimi Ara dizisi final mi yaptı, gününü mü değiştirdi? Hangi gün ekranlara gelecek? Neden gün değiştirdi?

Menajerimi Ara dizisi final mi yaptı, gününü mü değiştirdi? Hangi gün ekranlara gelecek? Neden gün değiştirdi?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden bir tanesi olan Menajerimi Ara büyük bir ilgi ile karşılandı. Başladığı ilk andan beri Salı günleri ekranlara gelen Menajerimi Ara son dakika alınan bir karar ile dizinin gününün değişim haberini verdi. Menajerimi Ara hangi gün ekranlara gelecek ve neden günü değişti?

A+A-

Menajerimi Ara çok farklı bir konusu ile herkesin beğenisini kazanırken bir anda yayın günü değiştirme kararı aldı. Şimdi akıllarda Menajerimi Ara neden gün değiştirdi – hangi gün ekranlara gelecek – yoksa final mi yaptı gibi soru işaretleri dikkatleri çekiyor.

Menajerimi Ara final mi oldu – gün mü değiştirdi?

Menajerimi Ara dizisi final mi yaptı sorusu son zamanlarda en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Fakat final yapmak gibi bir durum söz konusu dahi değildir. Star TV ekranlarının Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Menajerimi Ara bu Salı ekranlara gelmediği için akıllarda bitti mi soru işaretlerini beraberinde getirdi. Her ne kadar böyle düşüncelere yer verilmiş olsa bile final kararı gibi bir durum söz konusu olmazken sadece gün değiştirmiş olması ile dikkatleri çekti. Menajerimi Ara dizisi artık Salı günleri değil de Pazar günleri ekranlara gelecek. Pazar günleri akşam saat 20.00 da Star TV ekranlarının vazgeçilmezi olmak üzere Menajerimi Ara gün değişikliği yaptı.

Menajerimi Ara neden gün değiştirdi ve hangi gün ekranlara gelecek?

Geçtiğimiz Salı günü ekranlara gelmeyen Menajerimi Ara dizisi artık Pazar günleri yine aynı saatinde ekranlara gelmeye devam edecek. Salı günleri birçok farklı kanalın sevilen dizileri ile bir araya gelmesinden dolayı reytingler üzerinde ciddi anlamda azalmalar meydana geldi. Başarılı ekip kadrosu için de böyle bir durumun söz konusu olmasına izin vermemek adına artık Salı günleri yerine Pazar günleri aynı saati ile ekranlara gelecek olduğu söyleniyor. Büyük ihtimal bu söylentilerin doğru olma oranları da gerçekten bir hayli yüksek olarak yerini alan konulardan bir tanesi oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.