1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Memura ve Emekliye Çifte Zam Müjdesi! Ek Ödeme 950 TL Olacak, 34 bin TL Tazminat Artışı Olacak
Memura ve Emekliye Çifte Zam Müjdesi! Ek Ödeme 950 TL Olacak, 34 bin TL Tazminat Artışı Olacak

Memura ve Emekliye Çifte Zam Müjdesi! Ek Ödeme 950 TL Olacak, 34 bin TL Tazminat Artışı Olacak

Memura ve emekliye çifte zam müjdesi geldi. Ek ödeme Eylül ayında 950 TL olarak yansıyacak. Aynı zamanda 34 bin TL tazminat artışı olacak. İşte merakla beklenen ek ödeme detayları…

A+A-

Memura ve emekliye çifte zam müjdesi geldi. Ek ödeme Eylül ayında 950 TL olarak yansıyacak. Aynı zamanda 34 bin TL tazminat artışı olacak. İşte merakla beklenen ek ödeme detayları…

Ülkemizde bulunan milyarlarca emekli ve memuru kapsayan ek ödeme haberi birçok kişi tarafından merak edilen bir konu olmakta. Yapılan toplu sözleşme görüşmeleri ile beraber ilk defa 3600 ek gösterge mutabakat metnine girerek memurları mutlu eden haber gelmişti. Hemşire, polis, öğretmen gibi meslek grupları ile beraber birçok meslekten vatandaşlar, 3600 ek göstergenin mecliste net haline gelmesi ile beraber zamlı maaş almaya başlayacaklar. 2200 ek gösterge konusunda şu anda maaş alan memurlar ek göstergenin 3600 çıkması ile beraber ikramiyelerinde de artış yaşanacak.

Yetim, Dul, Emekli Memurlar da Yararlanacak

Dulların, yetimlerin, emekli memurlarda bu durumdan faydalanacaklar ve en düşük maaş alan polis, öğretmenlerin ek gösterge düzenlemesi sonrasında maaşı yaklaşık olarak 5250 TL’ye çıkacak. Bunun dışında memura ve emeklilere çifte zam müjdesi geldi. Yaklaşık 950 TL ek ödeme ile beraber herkesin Eylül ayındaki hesabına yansıyacak. Aynı zamanda 34 bin TL tazminat artışı olması planlanıyor. Memur emeklisi ve memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge haberi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Vedat Bilgin bu duruma sıcak baktıklarını belirtmişti.

Birçok Meslek Grubunun Göstergesi 2200’den 3600’e Yükselecek

3600 ek gösterge haberi, meclisin açılmasından sonrasında görüşülmesi planlanıyor ve onaylanması ile beraber birçok meslek grubunun da ek göstergesi de 2200’den 3600’e yükselecek ve yeni gösterge haberi ile beraber yaklaşık 30 senelik hizmeti bulunan memurların ikramiyeleri ise yaklaşık en az 24 bin TL zamlanacaktır. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile beraber vefat etmiş olan bir memurun yetimleri ve dul eşleri de faydalanabilecektir. 2200 ek gösterge ile şu anda maaş alan polisin ve öğretmenin aylık maaşı 3600 ek gösterge ile beraber yaklaşık 950 TL artış yaşayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.