1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. Memur ve İdari Personel Alımı Kılavuz Şartları Açıklandı!
Memur ve İdari Personel Alımı Kılavuz Şartları Açıklandı!

Memur ve İdari Personel Alımı Kılavuz Şartları Açıklandı!

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne Uzman Yardımcısı kadrosu için 5 (beş), İdari Memur kadrosu için 3 (üç) olmak üzere, aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla, toplam 8 (sekiz) personel alınacaktır.

A+A-

İTKİB 8 memur ve idari personel alımı kılavuzu yayınlanarak başvuru kabul etmeye başlamıştır. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne Uzman Yardımcısı kadrosu için 5, İdari Memur kadrosu için 3 olmak üzere, aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla, toplam 8 kişi alınıyor.

Başvurular, 4'üncü maddede belirtilen belgeler ile, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne en geç 2 Mart 2020 saat 17.00'a kadar şahsen ya da posta yoluyla yapılacaktır. Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Öğrenim durumu; En az dört yıllık eğitim veren Siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, iletişim ve mühendislik fakültelerinin tekstil, endüstri ve deri mühendisliği bölümleri ile diğer dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin kamu yönetimi, uluslararası ticaret, matematik, istatistik ekonometri ve tasarım bölümlerinden veya yüksekokullarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun veya dört yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu olmak kaydıyla yukarıda belirtilen alanlardan en az birinde yüksek lisans derecesi olmak.

Başvuru şartları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,. Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak. Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Tablo 1'de belirtilen bölümlerinden ya da bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversitelerden mezun olmak. 01.01.2020 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01.01.1985 tarihinden sonra doğmuş olmak). Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Başvuruda İstenilen Belgeler; Genel Sekreterliğimiz web sitesinden temin edilecek iş talep formu. T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus Cüzdan fotokopisi üzerine “doğruluğunu beyan ederim” ibaresinin yazılarak imzalanması). İki adet vesikalık fotoğraf. Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin fotokopisi (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için denklik belgesi ile birlikte). KPSS Sonuç belgesi. Yabancı Dil sınavından asgari puanı aldığını gösterir belge ve güncel Özgeçmiş (CV) olması gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.