1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Meltem Miraloğlu'ndan itiraflar! "Kocama olta attım"
Meltem Miraloğlu'ndan itiraflar! "Kocama olta attım"

Meltem Miraloğlu'ndan itiraflar! "Kocama olta attım"

Meltem Miraloğlu'nun 2019 yılında Onur Akay'a verdiği röportaj ortaya çıktı. Her şeyi kendi ağzından itiraf eden Miraloğlu'nun, 80 yaşındaki eşi Patrick için söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

A+A-

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Beyaz TV'de yayınlanan Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin sunduğu "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programına canlı telefon bağlantısı yaptı. Akay, 80 yaşındaki eşi tarafından evden atılan Meltem Miraloğlu'nun durumu hakkında şok eden açıklamalarda bulundu.

Miraloğlu Akay'a verdiği röportajda, "Ben ona olta attım. Dedim ki eğer dedim bak evlilik olarak da istiyorsun evetim dedim, kızın olarak almak istiyorsan ona da evetim dedim. Çünkü Pat bana böyle evlilikle alakalı bir şeylerden bahsediyor. Oysa baba falan diyordum adama. Şimdi öyle görünce ben bir anda şok oldum. Bu adam belli ki dedim hani ne şey olarak alacak ne de şey olarak alacak. Sen dedim evlenmek istiyorsan, bana âşıksan lütfen bunu söyle. Evet dedi. Sonra itiraf etti. Bir baktım aha dedim Meltem sen olta atarsın al sana olta. Kabul ettim gittik evlendik yani." ifadelerini kullanıyor.

Onur Akay'ın, önce baba dediği 80 yaşındaki Patrick'le karı koca ilişkisi yaşayıp yaşamadığını sorduğunda Meltem Miraloğlu, "Kabul ettim ben. Adam karısı olarak aldı beni. Dudağımdan öpüyor ben izin veriyorum yani. Adam bayağı benimle birlikte olmak falan istiyor yani." sözlerini dile getiriyor.

Onur Akay canlı yayında, "Bugüne kadar tüm yazdıklarımı yalanlayınca, bende asıl kaynağım olan 2019 yılında yaptığım bu röportajı yayınladım. Yani her şeyi kendi ağzı ile anlatmıştı. Bana yaptığı açıklamaları yayınlamamı istediği halde, ben yine de yayınlamadım bölüm bölüm köşe yazısı olarak verdim. Ancak yalanlamaya devam ettiği için, bende yayınladım. Böyle bir açıklama yapan kişinin psikolojisi normal olamaz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.