1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Felaket Tellalı, Mehmet Ali Erbil'in vasiyet haberlerini yalanladı!
Felaket Tellalı, Mehmet Ali Erbil'in vasiyet haberlerini yalanladı!

Felaket Tellalı, Mehmet Ali Erbil'in vasiyet haberlerini yalanladı!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, özel bir hastanede tedavi gören ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etti.

A+A-

Magazin camiasında duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sabah ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Beyaz TV'de yayınlanan 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' isimli haber programı ise, Onur Akay'ın ziyaretini hastane önünden canlı yayınla ekrana taşıdı. Akay, Erbil'le ilgili bir haftadır magazin gündeminde yer alan iddialarla ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı ve sağlık durumu hakkında bilgiler verdi.

"VASİYET HABERLERİ ASILSIZDIR"

Mehmet Ali Erbil'in hastane odasında vasiyetini hazırlattığı iddiaları hakkında da konuşan Onur Akay, "Vasiyet haberleri ile ilgili iddialar asılsızdır. Mehmet Ali Erbil, tedavi gördüğü hastanede vasiyetini hazırlatmamış." ifadelerini kullandı. Hastane masrafları ile ilgili de konuşan Akay, "Hastane masraflarında sorunlar yaşamış ama devletin verdiği imkânlarla aylık 150.000 TL civarı ilaçlarının karşılandığını da öğrendim." dedi. Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi de veren Akay, "Mehmet Ali Erbil taburcu olmuştu ama hemen hemen her hafta bu hastaneye geliyordu ve her zaman doktor gözetimi altındaydı. Hayranlarına müjde verebiliriz sağlık durumu çok iyi. Kaçış sendromu rahatsızlığını bu sefer ağır bir şekilde geçirdiği için, önlem amaçlı yoğun bakıma alınmış. Aslında sağlık durumu yoğun bakımda yatarken de kötü değilmiş. Şu an normal odada ve iyi durumda." ifadelerini kullandı.

MALİ HANGİ ÜNLÜ İSMİ HASTANEDEN KOVDU?

Onur Akay'ın Mehmet Ali Erbil'le ilgili canlı yayında açıkladığı bir iddia ise herkesi şaşırttı. Beyaz TV muhabiri Aşkın Şeker'in, "Erbil'in hastaneden bir ünlü ismi kovduğu iddiaları var. O ünlünün kim olduğunu biliyor musunuz?" sorusu üzerine Akay, "Bu iddia doğru. Hastaneden bir ünlü ismi kovmuş. O ismi biliyorum ama açıklamak doğru olmaz." dedi.

AVUKATI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!

Onur Akay şöyle devam etti:

"Mehmet Ali Erbil'le ilgili sosyal medyada yazılanlar çok çirkin, yaşam savaşı veren biri için "Mali yaptıklarının cezasını çekiyor" gibi ve çok daha fazla ileriye giderek ahlaksızca paylaşımlar yapılmış. Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok ama yoğun bakımda olan birine bunlar yazılmaz. Avukatı suç duyurusunda bulunacak." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.