1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Meclis'ten Seyyanen Zam ve Ek Ödeme Desteği Geçti! Başvuru Nasıl Yapılır? İşte Yeni Ödeme Miktarları...
Meclis'ten Seyyanen Zam ve Ek Ödeme Desteği Geçti! Başvuru Nasıl Yapılır?  İşte Yeni Ödeme Miktarları...

Meclis'ten Seyyanen Zam ve Ek Ödeme Desteği Geçti! Başvuru Nasıl Yapılır? İşte Yeni Ödeme Miktarları...

16 milyon emekli vatandaşa yönelik seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi kamuoyuna duyuruldu. Bu kapsamda, emekli vatandaşlara 8.500 TL ile 1.500 TL arasında ek ödeme yapılacak. Peki, ödemeler ne zaman yapılacak?

A+A-

16 milyon emekli vatandaşa yönelik seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi kamuoyuna duyuruldu. Bu kapsamda, emekli vatandaşlara 8.500 TL ile 1.500 TL arasında ek ödeme yapılacak. Peki, ödemeler ne zaman yapılacak?

Ödeme miktarları, emekli vatandaşların aylık maaş tutarına göre belirleniyor. Bu doğrultuda, aylık maaşı 3.500 TL'ye kadar olan kişilere 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL ve 10.000 TL'nin üzerinde maaş alanlara 8.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödeme, ING Bank tarafından, emekli maaşını 3 yıl süreyle bankadan almayı taahhüt eden müşterilere sağlanıyor ve emekli vatandaşlar nakit paraya erişme imkanı buluyor.

ING Bank, kampanya süresini 13 Mart 2023 ile 31 Ağustos 2023 olarak açıkladı. Bu süre içinde, emekli nakit promosyonu alan müşteriler işlemlerini ING mobil bankacılık, ING şubeleri veya online bankacılık işlemleri ile gerçekleştirebilecekler. Birden fazla maaş alanlar için ödenecek promosyon tutarı, iki maaşın toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır ve toplam maaş tutarına göre tek bir promosyon ödemesi yapılacaktır. Nakit promosyon ödemesi, 3 yıl peşin olarak ödenecektir ancak bu süre boyunca emekli vatandaşların 3 yıl boyunca bankadan maaşlarını almaları gerekmektedir. Taahhüt süresine uyulması önemlidir.

ING Bank, bu kampanya ile emekli vatandaşlarına finansal destek sunmayı amaçlamaktadır. 31 Ağustos tarihine kadar başvuruların yapılması mümkün olacak ve emekli vatandaşlar bu fırsatı değerlendirerek nakit promosyon ödemelerinden yararlanabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.