1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Meclis onayından geçti: Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 18 Yaşın Üstünde Olan herkese 10.000 TL Ödeme Verilecek!
Meclis onayından geçti: Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 18 Yaşın Üstünde Olan herkese 10.000  TL Ödeme Verilecek!

Meclis onayından geçti: Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 18 Yaşın Üstünde Olan herkese 10.000 TL Ödeme Verilecek!

18 yaş üstü ve emeklilere müjde! Meclisten onay çıktı ve 10.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. İşte son detaylar... Devlet kredi kampanyası başlatarak kredi çekmek isteyen 18 yaş üstü veya emeklilere destek sağlayacak. Kredi kampanyası, kamu bankalarından nakdi kredi kullanacak ve meclis onayı almış tüm bireysel müşterilere duyurulacak.

A+A-

18 yaş üstü ve emeklilere müjde! Meclisten onay çıktı ve 10.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. İşte son detaylar...

Devlet kredi kampanyası başlatarak kredi çekmek isteyen 18 yaş üstü veya emeklilere destek sağlayacak. Kredi kampanyası, kamu bankalarından nakdi kredi kullanacak ve meclis onayı almış tüm bireysel müşterilere duyurulacak. Ayrıca nakit ödemeler de yapılacak olup, dileyenler bankaya giderek kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler ödemelerin yapıldığı gün aynı gün kredi başvurusunda bulunabileceklerdir.

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan bu kampanya için nakdi kredi çekmek isteyenler aynı gün içinde ödemelerini alacak, uygun faiz oranlarıyla hızlı bir şekilde kredi kullanabilecekler. Bu kampanyanın emeklilere bu üç kamu bankası tarafından sağlanacağı özellikle vurgulanmaktadır.

Üç kamu bankasından kredi verilecek... Üç kamu bankası harekete geçti. 10.000 TL ve üzeri tüm krediler için emeklilere devlet tarafından desteklenen maaşlarından koşulsuz ve kefilsiz kredi verilecek.

Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyadan sadece emekliler değil, daha önceki işyerlerinde 12 aydır SGK primlerini ödemiş olanlar da kredi notu 0 olsa dahi yararlanabilecek ve 10.000 TL'ye kadar maaş alabilecekler. TL kredi ödemeleri.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan bu krediye başvurmak için bankaların resmi internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Sonuç olumlu ise kimlik ve gelir belgelerinizle birlikte banka şubesine giderek kredinizi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.