1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. MEB'den flaş tatil açıklaması! Milyonlarca İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine müjde: Tatil tarihi belli oldu!
MEB'den flaş tatil açıklaması! Milyonlarca İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine müjde: Tatil tarihi belli oldu!

MEB'den flaş tatil açıklaması! Milyonlarca İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine müjde: Tatil tarihi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okul tatilleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Halk, deprem sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın tatil takviminde değişiklik olup olmayacağını araştırırken, son kararı Bakan Özer verdi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine müjde! Öğrenciler bu habere sevinirken veliler hayal kırıklığına uğrayabilir. Tatil tarihleri ​​belirlendi.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer okul tatilleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Halk, deprem sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nın tatil takviminde değişiklik olup olmayacağını araştırırken, son kararı Bakan Özer verdi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine müjde! Öğrenciler bu habere sevinirken veliler hayal kırıklığına uğrayabilir. Tatil tarihleri ​​belirlendi. Peki okullar ne zaman tatile girecek? 29 Mayıs 2023'te okullar kapanacak mı? İşte güncellenen 2023 Milli Eğitim Bakanlığı tatil takvimi...

Milyonlarca öğrenci okulların ne zaman tatil edileceğini araştırmaya başladı. Deprem ve seçim sürecinin ardından 2023 Eğitim Öğretim yılı için okulların ne zaman tatil edileceği sorusu araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Aldıkları kararı açıklayan Bakan Özer, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine müjde verdi. Peki okullar ne zaman kapanacak? 29 Mayıs 2023'te okullar tatil olacak mı? İşte Bakan Özer'in açıklamaları ve güncellenen 2023 Milli Eğitim Bakanlığı tatil takvimi...

1 AĞUSTOS'TAN İTİBAREN

Bakan Özer, deprem ve seçim sürecinden kaynaklanan molaların telafisi için destek kursları açılacağını bildirdi. 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri ​​arasında telafi eğitimi verileceğini duyurdu. Bakan Özer, 82 bin 560 öğrencinin deprem bölgesine döndüğünü belirterek, Türkiye'de normalleşmenin anahtarının eğitim olduğunu vurguladı.

BAKAN ÖZER'İN AÇIKLAMASI: OKULLAR NE ZAMAN KAPATILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, açıklamalarına devam ederek okulların ne zaman kapanacağına ilişkin güncel takvimi paylaştı. Şunları söyledi:

"Okul yılını uzatmadık. 1 Ağustos-1 Eylül arasında deprem bölgesinde telafi eğitimi olacak. Her şeyi hazırladık. 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladığımızda bir ay daha telafi eğitimimiz olacak. Yani deprem bölgesinde 2 ay telafi eğitimimiz olacak.Öğrenciler bu eğitimi normal eğitimlerini aldıkları yerde değil istedikleri şehirde alabilecekler."

29 MAYIS 2023 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ OLACAK?

Bakan Özer, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda önemli bilgiler verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi, okullarımızı eğitime hazırlamak için öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.