1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. MEB İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine büyük müjdeyi verdi! Okullar 11 gün tatil edildi!
MEB İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine büyük müjdeyi verdi! Okullar 11 gün tatil edildi!

MEB İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine büyük müjdeyi verdi! Okullar 11 gün tatil edildi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilk, orta ve lise öğrencilerine müjdeli haberi duyurdu. Mayıs ayında okullar 11 gün tatil olacak. Duyuruya ilişkin detaylar Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından verildi. Mayıs ayı okul tatil tarihleri ​​açıklandı.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilk, orta ve lise öğrencilerine müjdeli haberi duyurdu. Mayıs ayında okullar 11 gün tatil olacak. Duyuruya ilişkin detaylar Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından verildi. Mayıs ayı okul tatil tarihleri ​​açıklandı. Öğrencilerin bu ay üç tatili olacak: 1 Mayıs, 19 Mayıs ve seçim günü. Milyonlarca öğrenci 11 gün okula gitmeyecek. MEB'den okulların tatil olmasına ilişkin son dakika duyurusu tüm detayları haberimizde var.

MEB'in yeni tatil duyurusu milyonlarca öğrenciyi sevindirecek. Öğrenciler bu ay art arda tatil yapacak. Okullar 11 gün tatil edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan tatil duyurusu ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsamakla birlikte öğretmen ve velileri de ilgilendiriyor. Öğrenciler için Mayıs ayı tatil tarihleri ​​kesinleşmiştir. Öğrenciler bu ay hafta sonları da dahil olmak üzere toplam 11 gün tatil yapacak. Bu, öğrencilerin sınavlardan önce stres atmalarına yardımcı olacaktır. Peki, okullar mayıs ayında hangi günler kapalı olacak? Mayıs okul tatil tarihlerinin detayları haberimizde.

OKULLAR 11 GÜN KAPALI OLACAK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Mayıs ayı tatil tarihleri ​​belli oldu. 1 Mayıs'ta resmi tatil nedeniyle okula gitmeyen öğrencilere Mayıs ayında toplam 11 gün tatil yapılacak. Hafta sonları da dahil olmak üzere 11 günlük bu tatil, öğrencilere sınavlardan önce dinlenme fırsatı sağlayacaktır. Ayrıca öğrenciler bu tatiller sayesinde yılsonu sınavlarına daha rahat hazırlanma şansına sahip olacaklar.

MEB'DEN SON DAKİKA DUYURUSU

MEB, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine büyük bir tatil ilan etti. Mayıs ayının ilk tatili, Uluslararası İşçi Bayramı olan 1 Mayıs'tı. Sonuç olarak, okullar kapatıldı. İkinci tatil ise seçimler nedeniyle 15 Mayıs'ta olacak. Okullar oy kullanma yeri olarak kullanılacağı için öğrencilerin bu gün dersleri olmayacak. Mayıs ayının son resmi tatili, Atatürk'ü anmak için düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'dır. Hafta sonları da eklendiğinde öğrenciler toplam 11 gün tatil yapacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.