1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masumlar Apartmanı Dizisi Bitti Ama Kabus Henüz Bitmedi! Merve Dizdar ve Ezgi Mola Korku Dolu Anlar Yaşadı!
Masumlar Apartmanı Dizisi Bitti Ama Kabus Henüz Bitmedi! Merve Dizdar ve Ezgi Mola Korku Dolu Anlar Yaşadı!

Masumlar Apartmanı Dizisi Bitti Ama Kabus Henüz Bitmedi! Merve Dizdar ve Ezgi Mola Korku Dolu Anlar Yaşadı!

Masumlar Apartmanı dizisi ara verse de Safiye’si ve Gülben’i Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın korku dolu anları bitmiyor. Ünlü ikili covid19(koronavirüs) için aşı olmaya gidince ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

Masumlar Apartmanı dizisi ara verse de Safiye’si ve Gülben’i Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın korku dolu anları bitmiyor. Ünlü ikili covid19(covid-19) için aşı olmaya gidince ortaya enteresan görüntüler ortaya çıktı.

TRT’nin fenomen dizisi Masumlar Apartmanı kuşkusuz bu sezonun en sevilen yapımlarından biri olmuştu. Bir apartmanda yaşamakta olan dört kardeşin acıklı hayat hikayesine tanık olduğumuz Masumlar Apartmanı, birbirinden heyecanlı bölümleri ile hepimizi ekrana kilitlemiş ve reyting listelerini adeta altüst etmişti. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi isimlerin olduğu sevilen dizinin yıldızları sezon arası olmasına karşın gündemden düşmüyor.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar Aşı Olmaya Gidince…

Masumlar Apartmanı’nın en sevilen karakterleri kuşkusuz Gülben ve ablası Safiye oldu. Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın hayat vermiş olduğu fenomen karakterler, hem ekranlarda hem de sosyal ağlarda adeta fırtınalar estiriyor. Birçok espriye konuk olan Gülben ve Safiye’yi canlandıran ünlü ikili gerçek yaşamda da dizideki gibi adeta iki kız kardeş.

Masumlar Apartmanı dizisi ile kuvvetli bir arkadaşlık kuran Merve Dizdar ve Ezgi Mola, sezon boyunca hem sette hem de set dışında sık sık vakit geçirmişti. Sezon bitimiyle beraber birlikte tatile de çıkan ikili bambaşka bir proje için de ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ünlü ikili Masumlar Apartmanı dışında Erşan Kuneri’de de rol alacak.

Gerçek hayatta da kız kardeş gibi olan Merve Dizdar ve Ezgi Mola aşı olmak için hastanenin yolu tuttu. Ünlü oyuncular aşı olurken birbirini çekince komik görüntüler ortaya çıktı. Aşıdan korkan Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın sevimli halleri kısa bir süre içinde sosyal ağlarda olay oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.