1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Masumlar Apartmanı 7. Bölümde Şok Olaylar Yaşanacak! İnci’nin Başına Gelmeyen Kalmayacak…
Masumlar Apartmanı 7. Bölümde Şok Olaylar Yaşanacak! İnci’nin Başına Gelmeyen Kalmayacak…

Masumlar Apartmanı 7. Bölümde Şok Olaylar Yaşanacak! İnci’nin Başına Gelmeyen Kalmayacak…

Masumlar Apartmanı 7. bölüm ile 27 Ekim akşamı saat 20.00’da ekranlara gelecek. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı da yayına alındı. Dizi müdavimleri arasında TRT ekranlarına gelecek Masumlar Apartmanı dizisinin tüm detayları araştırılmaya devam edilirken yeni bölüm gelsin diye heyecanlı bekleyişler devam ediyor.

A+A-

Masumlar Apartmanı yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ekranlara gelecek.

Geçmişte yaşanan gerçek bir hayat hikayesi Dr. Gülseren Budaycığlu eseri olan Madalyonun İçi romanından esinlenerek Masumlar Apartmanı dizisi oluşturulmuştur. Korumacı yapıdaki dede ve erkek kardeşi ile beraber yaşamına devam eden İnci’nin hayatı, yapacağı bir kaza ile tamamen değişecektir.

İnci’nin de karışacak olduğu bu kaza bir de Han’ı ve büyük sır dolu ailesini beklemektedir. Han’ın tüm yaşamı adeta sıkıntılar ile dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkuları olan kardeşlerini kaybetmek oluyor. İnci ve Han arasında herkese ve her şeye rağmen aşkın kopması söz konusu olacak mı?

Yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi her Salı günü olduğu gibi bu Salı günü de 20.00’da ekranlara gelecek.

Yeni bölüm Masumlar Apartmanı dizisinde neler olacak?

Senaryosu Dr. Gülseren Boyacıoğlu’nın Madalyonun İçi kitabından esinlenerek oluşturulan dizi gerçek hayat hikayelerinden oluşuyor. Psikolojik sorunlar ile yüz yüze olan bir ailenin başlarından geçen sıkıntıların yanı sıra aile olmanın getirdiği dayanışma ile beraber bu sıkıntıların üstesinden gelmek için verilen çabaları konu alacak. Bu akşam da yine tüm heyecan dolu anları ile ekranlarda yerini alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.