1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Yürekleri Ağza Getirdi! Milyonlarca Kişi Ekrana Kilitlendi…
Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Yürekleri Ağza Getirdi! Milyonlarca Kişi Ekrana Kilitlendi…

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Yürekleri Ağza Getirdi! Milyonlarca Kişi Ekrana Kilitlendi…

İçerisinde barındırdığı hikaye ve gerçeklikle her hafta izlenme listelerinin en üst kısmında yer alan Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Salı günü TRT1 ekranlarında!

A+A-

TRT1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizisi izleyici tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Masumlar Apartmanı her hafta yayınlandığı günlerde birinci olarak reyting listelerinde bulunuyor.

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Saat Kaçta?

Masum kişilerin yaşamını konu alan ve yaşanmış hikayelerden uyarlanan bu dizi, her Salı ekranlarda sevenleri ile buluşuyor.

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Full İzle

İlk bölümünden itibaren ekranlarında bulunduğu yabancı ve Türk birçok izleyicinin beğenisini topladı. Masumlar Apartmanı yalnızca izlenme olarak değil, sosyal medyada bahsedilme olarak da zirvede yer alıyor.

Masumlar Apartmanı’nın Konusu

Takıntılı ve psikolojik sorunları olan iki kız kardeşin gerçek yaşamından uyarlanmış bir dizidir. Gülben, Han ve Safiye kardeştir, ancak kız kardeşlerin dışarıdaki yaşamla tek ilişikleri erkek kardeşleri aracılığıyladır. Hasta babaları olan bu kardeşler takıntıları yüzünden dışarıdaki insanlardan kendilerini soyutlamıştır. Han ise evi ile ilgilenirken işine de vakit ayırmaya ve ailesini geçindirmeye çaba göstermektedir.

Han, İnci’yi görür ve bütün hayatının değişeceğini hisseder. İnci’yi gördüğü andan itibaren mutluluğun peşinden koşmayı amaçlar ve kendisi için de bir şeyler yapmak ister. Derenoğlu soyadına sahip bu aile İnci’nin gelmesi ile oldukça huzursuz zamanlar yaşamaktadır. Gerçek bir yaşamdan ele alınan bu hikaye izleyenlerin içine oldukça fazla dokunmaktadır. Her Salı akşamı TRT1 ekranlarından Masumlar Apartmanı dizisi takip edilebilir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.