1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef’te yeni ifşa olay oldu! Acun Ilıcalı, anında o ismin üzerine çizgi çekti…
Masterchef’te yeni ifşa olay oldu! Acun Ilıcalı, anında o ismin üzerine çizgi çekti…

Masterchef’te yeni ifşa olay oldu! Acun Ilıcalı, anında o ismin üzerine çizgi çekti…

Malum olduğu üzere TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef, ülkemizde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Her yeni bölümü büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen program, bilindiği üzere farklı eleme aşamalarına ve bazı kişisel dokunulmazlıklara sahip. Her hafta farklı bir kişi Masterchef’ten elendiği için, büyük bir heyecan her hafta yaşanıyor.

A+A-

TV8 ekranlarında izleyicileri ile yayınlanan Masterchef, bilindiği gibi Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüriliğinde gerçekleşiyor. Her bölümü ve tekrarları zevkle ve heyecanla izlenen program, her hafta farklı bir yarışmacıyı eliyor. Bu nedenle her haftada büyük bir merak söz konusu oluyor. Ancak bu hafta elenecek kişi büyük bir etki oluşturdu.

Masterchef Kâhininden Şok Paylaşım!

Son zamanlarda pek çok ifşa ile gündeme gelen Masterchef,  yeni bir ifşa ile yeniden konuşulmaya başlandı. Masterchef kâhininin yaptığı yeni açıklamalar, izleyiciler üzerinde adeta şok etkisi yaptı. Her ne kadar Acun Ilıcalı ifşa durumlarının devamı olmamasını dile getirse de, bu ifşacıları ve Masterchef kâhinini engellemiyor.

Hatırlanacağı üzere en son Ebru’nun eleneceğini açıklayan Masterchef kâhini, bunun gerçek çıkmasıyla gündeme oturmuş ve takip edilmeye başlanmasına sebep olmuştu. Bu hafta da yeni eleme hakkında bazı cümleler sarf etmek için Ebru’nun elenme haberini verdikten sonra, hesabını kapatan Masterchef kâhini, tekrar aktif yaptı ve yeni elenecek kişiyi açıkladı. Açıklanan kişi gündeme oturmakla beraber, bir şok oldu.

Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru gerçekleştiren Masterchef kâhini, yeni elenecek adayın Emir olacağını ifade etti. Bu büyük bir ilgi ve kaos meydana getirerek, eleme tarihinin heyecanla beklenmesine sebep oldu. Geçen hafta da Ebru isminin verilmesiyle benzer bir durum yaşanmış, pek çok Masterchef izleyicisi ekranlara kilitlenmişti.

Ancak Masterchef kâhini tarafından yapılanlar sadece bir iddia ve tahmin.  Buna rağmen bazı sosyal medya kullanıcıları arasında bazı söylentiler de dolaşmaya başladı.  Bunlardan başlıca durum, program içerisinden bilgi sızdırma yapıldığına dair kurulan cümleler. Peki, bu hafta Masterchef Türkiye’de kim elenecek? Bu durum, eleme günü geldiğinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.