1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef’te skandal yaşandı! Türkçe’yi tam bilmeyen Danilo Şef Mal dedi, herkes kahkahaya boğuldu…
Masterchef’te skandal yaşandı! Türkçe’yi tam bilmeyen Danilo Şef Mal dedi, herkes kahkahaya boğuldu…

Masterchef’te skandal yaşandı! Türkçe’yi tam bilmeyen Danilo Şef Mal dedi, herkes kahkahaya boğuldu…

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Masterchef Türkiye’de kahkaha donlu anlar yaşandı. İzleyicilerini saatlerce ekrana kilitleyen program her gün yeni bir iddia ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

A+A-

Oldukça büyük bir hayranlık ile izlenen program final bölümü için gün saymaya başladı. Gündemdekini yerini kimselere vermeyen program yeni bir skandal ile gündeme düştü.

Çıkan iddiaların ardından konu hakkında yapılan araştırma ve paylaşımlar izlenince ortaya oldukça komik ve eğlenceli dakikalar çıktı. Danilo Şef’in ‘mal’ kelimesini kullanması üzerine izleyiciler oldukça büyük bir şok yaşadı. Kahkaha dolu anların yaşandığı bölümde Mehmet şef, Somer Şef’e bacağına ne olduğunu sormasının hemen ardından Danilo şeften kahkaha attıracak dakikalar geldi. Danilo Şef’in kullandığı kelime herkesi kahkahalara boğdu.  Masterchef Türkiye’nin en sevilen jürilerinden biri olan Danilo şef Türkçeyi tam konuşamamasından ötürü tüm izleyicileri kahkaha krizine sokuyor.

Kahkaha Krizine Girdiler

Bir önceki bölümde yayınlanan o sahne tüm izleyicileri hem şoka hem de kahkaha krizine soktu. Somer Şef’e mal diyen Danilo Şef herkesi hem şok etti hem de güldürmeyi başardı.

Bunun üzerine Mehmet Şeften cevap gecikmedi. İstenmeden söylenen cümle tüm stüdyoyu kahkahalara boğdu. Bir kaza geçiren Somer Şef’e Mehmet Şef bacağına ne olduğunu sordu. Bu sorunun üzerine Somer Şef bacağına sadece bandaj yapıldığını dile getirdi. Bu konuşmanın hemen ardından Barbaros ‘cana geleceğine mala gelsin’ tarzında bir açıklamada bulundu. Danilo Şef bu cümleyi tekrarlamaya çalıştı. Fakat Türkçesi çok iyi seviyelerde olmadığı için oldukça komik bir şekilde telaffuz etti.

Danilo Şef, Somer şef’e güzel dileklerde bulunmak istedi. Bu sebepten dolayı Barborus’un dediklerini demek istedi. Fakat şu şekilde ‘mala gelsin diye bir laf var ya hani’ cümlesini kurdu. Bu cümlenin ardından Mehmet Yalçınkaya Danilo Şef’in cümlesini toparlamaya çalıştı. Toparlama sırasında stüdyoda kahkaha dolu dakikalara şahit olundu.  Herkes Danilo şef’in cümlesi karşısında gülme krizine girdi. Ortaya çok eğlenceli ve bol neşeli görüntüler ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.