1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef’den Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz Sosyal Medyayı Birbirine Kattı! Paylaşımlar İle Tüm Türkiye’nin Radarına Giren Uğur İle İlgili Şaşırtan Paylaşım!
Masterchef’den Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz Sosyal Medyayı Birbirine Kattı! Paylaşımlar İle Tüm Türkiye’nin Radarına Giren Uğur İle İlgili Şaşırtan Paylaşım!

Masterchef’den Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz Sosyal Medyayı Birbirine Kattı! Paylaşımlar İle Tüm Türkiye’nin Radarına Giren Uğur İle İlgili Şaşırtan Paylaşım!

Tv8 ekranlarında ilk sezonu ile geçtiğimiz sezon başlayan Masterchef Türkiye, bu sezonda bomba gibi isimlerle başlangıç yaptı. Masterchef Türkiye programına katılan aşçı adayları zorlu mücadelede öne çıkmaya çalışıyor.

A+A-

Bu sezon katılan ve oldukça iyi ilerleyen Uğur Yılmaz Deniz geçtiğimiz günlerde eski dönemde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle diskalifiye edilmişti. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı ilgilenirken diskalifiye kararını da paylaşmıştı. Sosyal medya hesaplarında çok ciddi takipçi düşüşleri yaşayan Uğur Yılmaz Deniz bu konu sonrasında ise hareketleri ile öne çıktı. Uğur’un bu hamlesi kimseden beklenmezken gündemde konu başlıkları arasında kendine yer buldu.

Masterchef Uğur’un geçtiğimiz haftada diskalifiye olmuş ve tüm Türkiye tarafında gözler kendisine çevrilmişti. Acun Ilıcalı bu konu ile ilgili açıklama yaparak diskalifiye kararını vermiş ve sonrasında Uğur’dan hamle yapıp yapmayacağı merak ediliyordu.

KARARI ACUN ILICALI AÇIKLAMIŞTI!

Acun Ilıcalı Resmi Twitter hesabından Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiyesini açıklarken şu ifadelere yer verdi. Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle MasterChef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.

MASTERCHEF UĞUR BU OLAY SONRASI SOSYAL MEDYA HESABINI SINIRLANDIRDI!

Masterchef programında yaşanan olaylar sonrasında Uğur Yılmaz Deniz sosyal medya hesabında paylaşımlarını yorumlara kapattı. Büyük takipçi düşüşü yaşayan Uğur’un herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyordu.

Uğur ise olaylar sonrasında sessiz kalmayı tercih etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.