1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef Yarışmasının Özgül Coşar'ı Görenleri Şoke Etti! Masterchef Özgül ve Çağla Şikel Meğer…
Masterchef Yarışmasının Özgül Coşar'ı Görenleri Şoke Etti! Masterchef Özgül ve Çağla Şikel Meğer…

Masterchef Yarışmasının Özgül Coşar'ı Görenleri Şoke Etti! Masterchef Özgül ve Çağla Şikel Meğer…

Önceki hafta Masterchef programından elenen Esra Tokelli’nin ise Seda Sayan’ın önceki programlarından ödül kazandığı bilgisine ulaşılmıştı. Gündeme düşen yeni haberde ise Özgül Coşar  yer alıyor. İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor...

A+A-

Masterchef programında yaşanılan son dönemdeki olaylar gündemde büyük bir etki yaratıyor. Masterchef programının önceki haftalarında elenen Duygu Acarsoy isminin Atv ekranlarında Esra Erol programına çıktığı öğrenilmişti. Duygu Acarsoy’un Esra Erol programına çıkıp eşinin kendisini aldattığını paylaşması ve kadınla programda ağız dalaşına girmesi gündemde etki yaratmıştı. Önceki dönemlerde de Danilo Zanna’nın farklı bir programda Eray Aksungur ile yarıştığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Önceki hafta Masterchef programından elenen Esra Tokelli’nin ise Seda Sayan’ın önceki programlarından ödül kazandığı bilgisine ulaşılmıştı. 

Masterchef programında yaşanan bazı olaylar izleyicilerin şüphe etmesini sağladı. İlk bölümlerde öne çıkan Eray Aksungur yeteneklerinin dışında takım içi uyumsuzlukları ile programda karşımıza çıkmaktaydı. Eray Aksungur sonra ki dönemde ise takım kaptanları tarafından istenmeyen adam olarak yer alıyordu.

Eray Aksungur isminin geçtiğimiz günlerde başka bir programda yer aldığı görüntüler ise gündeme bomba gibi düşmüştü. Lezzet Akademisi programında Danilo Zanna ile aynı görüntüde yer alan Eray Aksungur ile birçok iddia sosyal medyada yer almıştı.

YENİ İDDİA DA İSE ÖZGÜL COŞAR VAR!

Masterchef Türkiye yarışmasında yarışan Özgül Coşar başarısı ve kabiliyeti ile öne çıkan isimler arasında yer almakta. Hayat hikayesi ile gündemde çok yer alan Özgül Coşar, Masterchef programı ile birlikte oldukça konuşulan isimler arasında.

Özgül Coşar ile de çıkan yeni bir iddia da Çağla Şikel’ın programda yemek yaptığı görüntüleri. Birçok oyuncunun daha önce programlarda yer alması izleyiciler tarafından oldukça rahatsız edici olarak gözüküyor. Özgül Coşar’ın katıldığı program sonrasında Çağla Şikel’le olan görüntüleri ise yarışmacının Instagram hesabında halen gözükmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.