1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef Yarışmasında Ortalık Karıştı! İzleyiciler Eray Aksungur’a Büyük Tepki Gösterdi!
Masterchef Yarışmasında Ortalık Karıştı! İzleyiciler Eray Aksungur’a Büyük Tepki Gösterdi!

Masterchef Yarışmasında Ortalık Karıştı! İzleyiciler Eray Aksungur’a Büyük Tepki Gösterdi!

TV8 kanalında seyircileri ile buluşan lezzet programında son altı kişi kaldı. Yarışmacılar arasındaki gerilim daha da arttı ve herkes şampiyon olmak için en iyi tabağı çıkarmaya çalışıyor. Dün akşam yarışmada meydana gelen ödül oyunu ile herkes birbirine düştü. Yarışmacılar sıra ile yemek yaptılar ve birbirlerine puan verdiler. Ancak Eray Aksungur yaptıkları nedeniyle sosyal medyada gündeme oturdu

A+A-

Masterchef yarışmacıları içinde Özgül Coşar tek kadın olarak mücadelesine devam ediyor. Dün ekrana gelen bölümde ise Eray’ın, Özgül’ün üzerine gitmesi seyircinin dikkatinden kaçmadı. Seyirci Eray Aksungur’un tamamen adaletsiz puan sergilediğini ve haksızlık olduğunu söyledi. Seyirciler sosyal medyada düşüncelerini ifade ettiler.

Yarışma esnasında bilerek düşük puan verdiği konuşulan yarışmacının, Sefa ve Özgül’ün üzerine gitmesi ise oldukça rahatsız edici olarak tanımlandı. Eksik ürün çıkartan yarışmacıdan beş puan keseceklerini açıklayan jüri, eksik olması nedeni ile zaten puan kıran Eray’ı eleştirdi. Herkesin ilgisini çeken bu durum ise seyirci tarafından rahatsız edici olarak tanımlandı. Eray’ın kıskanç olduğunu yazan sosyal medya kullanıcıları bile mevcuttu, ayrıca yarışmacı için kötü olduğu da söylendi.

Eray Aksungur Kimdir?

Masterchef yarışmasında yarışan Eray Aksungur, programın ilk başlarından beri ön planda bulunan bir yarışmacı oldu. Yemeklerinin başarılarından daha fazla diğer kişiler ile uyum sağlayamadığı dile getiriliyordu. Yarışmadaki takım seçimlerinde ise kaptanların seçmeyi tercih etmediği yarışmacılar arasında bulunmuştu.

Lezzet Akademisi yarışması ile ilk kez ekranlara gelen yarışmacı, bir jüri üyesi ile bu yarışmadan tanışıyor. Şuan yayınlanmakta olan Masterchef yarışmasında jürilik görevi yapan Danilo Zanna, Lezzet Akademisi yarışmasında da jüri olarak yer almıştır. İkinci olarak bu yarışmayı bitiren Eray Aksungur, Danilo Zanna ile bu programdan tanışıyor.

Yarışmacı 1997 yılında Bolu’da dünyaya gelmiştir. Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nü başarı ile tamamlamış ve otellerde aşçılık yapmaya başlamıştır. Bodrum ve İstanbul’daki çeşitli yerlerde mesleğini yerine getirdikten sonra en son Bolu’da görev yapmıştır. Yarışmada ise son 6 arasında yerini almıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.