1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef yarışmasında artık akıl almayan olaylar yaşanıyor! Skandal bir aşk itirafı ortaya çıktı!
Masterchef yarışmasında artık akıl almayan olaylar yaşanıyor! Skandal bir aşk itirafı ortaya çıktı!

Masterchef yarışmasında artık akıl almayan olaylar yaşanıyor! Skandal bir aşk itirafı ortaya çıktı!

TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef son günlerde başarısından daha çok yaşanan skandallar ile gündemde yer almaya başladı. Masterchef 2020 sezonunda skandal üstüne skandal gelmesinin ardından sular bir türlü durulmak nedir bilmiyor.

A+A-

Masterchef 2020 formatında her hafta yapılan yarışmanın sonunda biri elenir, en son yılın Masterchef’i belli olurdu. Fakat son zamanlarda gelen skandallar yüzünden programın asıl amacı unutuldu gibi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Uğur Yılmaz Deniz’in paylaşımları, adeta görenlerin midesinin bulanmasına neden oldu. Ahlaksız gönderilerden aşk itiraflarına derken Acun Ilıcalı; Masterchef 2020 sezonu için adeta çok zorlu günlerden geçiyor.

Masterchef 2020 Ayyüce’nin elenmesi ve Uğur’un diskalifiye olmasından dolayı akıllarda karışan durumlar meydana gelmeye devam ediyor. Ayyüce’nin elenmesinin ardından yaşadığı zorlu günlerden dolayı Mehmet Şef dahi göz yaşları dökmüştü. Masterchef 2020 kahini olarak kendini nitelendiren sayfalar dahi elenen kişinin o hafta Ayyüce değil de diskalifiye olan Uğur olacağını düşünürken herkes şaşırdı. Böylece Masterchef 2020 bilgi sızdırılması gibi bir durum olmadığı da ortaya çıktı.

Aşk iddiaları ortalığı kasıp kavurdu…

Tam elemenin gerçekleştiği an Bartu ve Melikşah canlı yayınına katılım sağlayan elenenMasterchef 2020 yarışmacısı Berker gündemi sarsacak şekilde bomba iddiaları ile yer aldı. Kendisine Masterchef 2020 sezonunda aşk var mı sorusu karşısında hem de yakında kavuşma olacak tarzında bir yanıt vermesi akıllara Ayyüce – Emir ve Tanya – Uğur aşkı mı soruların meydana getirdi.

Bu isimlerin konuşulması söz konusu olduğu gibi bir de acaba Ayyüce – Furkan ikilisi olabilir mi şeklinde çok karışık iddialar yer alıyor. Tanya’nın bir sosyal medya kanalında nişanlısı ile yolları ayırdığını söylemesi, sevgilisi olup olmadığı sorusuna olabilir yanıtını vermesi akıllarda daha farklı soru işaretlerini meydana getirdi.

Fakat bu isimler arasında en çok Furkan ve Ayyüce ikilisi dikkatleri çekiyordu. Çok iyi anlaşıyor olmaları acaba sorularını akıllara getirmişti. Peki bu durumda neler meydana gelecek? Şampiyon gözü ile bakılan Emir ile Ayyüce arasında mı, Ayyüce ile Furkan arasında mı aşk var? Aslında her şeyin asıl yanıtı 21 Ocak tarihinde belli olacak gibi düşünülüyor. Şu an iddialar arasında en bariz kendini belli eden isim Tanya ve Uğur ikisini gibi duruyor. Tabi ki de bu olayların nasıl değişiklik göstereceği belli olmayacağı için ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.