1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. MasterChef Yarışmacısı Alican Sabunsoy'dan Samimi İtiraflar
MasterChef Yarışmacısı Alican Sabunsoy'dan Samimi İtiraflar

MasterChef Yarışmacısı Alican Sabunsoy'dan Samimi İtiraflar

Bu sene ki MasterChef yarışmasından sürpriz bir şekilde finale kadar gelen Alican Sabunsoy katıldığı bir programda kendisi ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

A+A-

MasterChef finalisti Alican Sabunsoy ilk olarak finalde elenmesine üzülmediğini belirtti. Finale gelen her 2 yarışmacının da şampiyonluğu hak ettiğini belirten Alican artık o seviyede galibi küçük lezzet farkları belirlediğini ifade etti. Elinden gelenini en iyisini yaptığını belirten Alican yarışma esnasında içinden Cemre’nin yarışmayı kazanması durumunda asla üzülmeyeceğini söylediğini ve neticede asla üzülmediğini ifade etti. 

Alican kendisi için özellikle sosyal medyadan çok yoğun bir destek geldiğini bu sayede kendisini oldukça mutlu ve huzurlu hissettiğini belirtti. Başarılı yarışmacı TV8’de ki ‘’Gel Konuşalım’’ adlı magazin programında özel hayatı ile de ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yarışmadan Önce İstanbul’da İş Arıyordum

Samimi ve doğal halleri ile yarışmada birçok kişinin taktirini toplayan Alican özel hayatına ilişkin de oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Alican yarışmadan önce işsiz olduğunu ve İstanbul’da iş aradığını ifade etti. Bu esnada MasterChef yarışmasına başvurduğunu anlatan Alican ikinci eleme de elendiğinde oldukça üzüldüğünü ifade etti.

Daha sonra ki süreçte iş aramaya devam ettiğin belirten Alican bir Pazar günün gece 12’de tekrar arandığını ve yarışmaya davet edildiğini ifade etti. Başarılı yarışmacı o davet anında finale kadar geleceğini hissettiğini belirti. Ailesine çok düşkün olduğunu belirten Alican Sabunsoy ilk hedefinin kariyerini geliştirmek olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.