1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef Duygu, Esra Erol’a Katıldı! Dudak Uçuklatan Hikayesi Stüdyoyu Gözyaşına Boğdu!
Masterchef Duygu, Esra Erol’a Katıldı! Dudak Uçuklatan Hikayesi Stüdyoyu Gözyaşına Boğdu!

Masterchef Duygu, Esra Erol’a Katıldı! Dudak Uçuklatan Hikayesi Stüdyoyu Gözyaşına Boğdu!

Masterchef yarışmacıları arasında yer alan Duygu, geçtiğimiz bölüm içerisinde yaşadığı hikayesi ile herkesi derinden etkiledi. Nişanlısı tarafından aldatıldığını, aldattığı kız tarafından öğrendiğini anlatan Duygu, daha önce de ailesinin onaylamadığı bir evlilik yaptığını ve bu süreçlerde şiddet gördüğünü anlatırken, dolandırıldığını dile getirdi.

A+A-

Masterchef başarılı yarışmacılarından bir tanesi olan Duygunun yaşadıkları herkesi oldukça etkiledi ve gizli olay açığa çıktı. Evliliğinde yaşadığı süreçleri anlatmak için Esra Erol'da programına katıldığını anlattı.

Konu hakkında açıklama yaparken aslında aldatılmış olmasına üzülmediğini, sadece öz güveninin boşa çıkmasına üzüldüğünü anlatırken eski eşi ile de yaşadığı sorunları anlatırken adeta ülkenin kanayan yarasına parmak basmış oldu. 

Olayları anlatırken Mehmet Şef eski evliliğinde olan durumları sordu. Bu konu hakkında, insanların yaşadığı olaylardan ders alması gerektiğini, bir insana çok güvendiğini, ailesinin onayı olmayan bir evlilik yaptığını, 5 sene boyunca sabıkası olduğunu ama bunu bilmediğini, üzerinde olan evi ve arabayı da dolandırdığını, evliliğinin ilk günü dahil olmak üzere uzun süre şiddet gördüğünü, ayrılmasının üzerinden tam 14 gün geçtikten sonra en yakın arkadaşı ile evlendiğini, bu durumu Esra Erol programına katılan arkadaşının da dolandırılması üzerine öğrendiğini açıkladı.

Geçtiğimiz akşam ekranlara gelen bölüm içerisinde nişanlısı tarafından tarafından da aldatıldığını açıkladı. Ben yarışmada olduğum sürede, bir kız beni aradı ve seni aldattı diye haber verdi. Ben de nişanlımı aradım ve doğru mu diye sorduğum zaman kabul etti dedi.

Esra Erol programına katılmış

Duygu yapmış olduğu açıklamaların ardından Esra Erol programına katıldığını dile getirdi. Eski eşi ile evlenen en yakın arkadaşının da dolandırılmasını öğrenen genç kadın 2018 de programa katılmış. Program sırasında Duygu'nun başına gelen her şeyin kendisine geldiğini, çocuğunu dahi göremediğini dile getirmiş.

Duygu ise bu açıklama sırasında evliliğinin bitmesinde ana neden en yakın arkadaşının olduğunu, boşandıktan tam 14 gün sonra davullu zurnalı bir düğün yaptıklarını anlattı. 2012 tarihinde boşanan Duygu için en yakın arkadaşı da ben evli olduklarını bilmiyordum, sadece iş için göstermelik evlilik sanıyordum, başka da bir muhabbetim olmadı sözlerini kıllanmış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.