1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef Ayyüce Kamit’ten Milyonları Üzen Açıklama Geldi! Sadece 1700 TL maaşla çalışıyordum…
Masterchef Ayyüce Kamit’ten Milyonları Üzen Açıklama Geldi! Sadece 1700 TL maaşla çalışıyordum…

Masterchef Ayyüce Kamit’ten Milyonları Üzen Açıklama Geldi! Sadece 1700 TL maaşla çalışıyordum…

Masterchef yarışmasına geçtiğimiz haftalarda veda eden Ayyüce Kamit; ismini çok geniş kitlelere ulaştırmayı başaran Uğur Kardaş’ın Youtube kanalında konut olarak ekranlara geldi.

A+A-

Program sırasında kendisi hakkında merak edilen birçok soru için yanıt verdi. Yarışma arkadaşlarından bir tanesi olan Emir Elidemir ile aralarında aşk var iddialarına da net bir yanıt verdi.

Bir sene boyunca penceresi olmayan bir evde yaşadım sözleri ile adeta ülke genelinde herkesin yüreğinin burkulmasını sağlayan Ayyüce o günler hakkında konuştu. Sakarya ilinden İstanbul’a ilk geldiği zamanda sadece belirli bir bütçesi olması ve cebinde bir kuruş bile parası olmadığını fakat aşçı olmayı da kafasına koyduğunu açıkladı. İnsanların parası olmadan özel okulda nasıl ders aldığını merak ederken babasının kendisi için kredi çekerek böyle bir fırsat sunduğunu aktardı.

Açıklaması sırasında; ‘’ babama hayatım boyunca sen benim arkamda olmayabilirsin ama ben her zaman senin yolundan yürümek istiyordum. Okul tarafından ayarlanan bir yerde staja başladım. Stajda olduğum sırada bana 1700 TL ücretle iş teklifi geldi ve başladım. Piyasada yeni olduğum için mecbur kalarak merak ettim. İstanbul ilinde kalarak bu sektörde yer almayı çok istedim. Kısa bir süre yurtta kaldıktan sonra üniversite öğrencileri ile 4 kişilik bir odada oldum ama beni sevemediler. Üçü aynı okulda oldukları için beni rahatsız ettiler.

Bu şekilde düşünemeyeceğimi anlatarak eve çıkma kararı aldım. İlk evim Şişli’deydi. Bir apartmanın adeta en dibindeydi. Çok küçük bir ocağı olan evde zorlu günler geçirdim. Beni bu noktalara getiren adeta o camı olmayan evdi. O evde yaşamak yerine ben de kendi evime dönebilirdim. Ayda cebime sadece 250 TL kalırken tam bir sene boyunca bu şekilde yaşadım. ‘’

Emir’le yarışmadan önce tanışmıştım…

Emir ya da Furkan ile aramda bir şey olmadı diyerek bu algı da beni ciddi anlamda sinirlendirdi. Hepimiz oraya sadece yarışma için geldik ve genelimizin amacı birinci olmaktı. Aynı ortamda yer aldığımız için olayların farklı gözükmesi ya da olmaması gereken dedikodular çıkardıkları için çok sinirliyim.

Emir ile zaten aynı iş yerinde çalışıyorduk, beraber başvurmak istedik. Habersiz bir şekilde beraber başvuru yaptık ve ikimizi de aldılar. Güzel bir arkadaşlığımız oldu ve aramızda en ufak bir şey yok. Bu durum Furkan ile de geçerli bir durum. Bu sene Masterchef aşk var mı yok mu sorusuna öyle bir şey olmadığını söyledikten sonra ilişki üzerine olan bir programda değildim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.