1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Masterchef 20 finalisti Barbaros kan donduran açıklamalarda bulundu! Jüri koltuğunu kabul etti. Öyle açıklamalar yaptı ki…
Masterchef 20 finalisti Barbaros kan donduran açıklamalarda bulundu! Jüri koltuğunu kabul etti. Öyle açıklamalar yaptı ki…

Masterchef 20 finalisti Barbaros kan donduran açıklamalarda bulundu! Jüri koltuğunu kabul etti. Öyle açıklamalar yaptı ki…

TV 8 ekranlarının her yıl en sevilen programlarından bir tanesi olarak yer alan Masterchef programının 2020 finalistlerinden bir tanesi olan Barbaros herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Barbaros, hakkında merak edilen tüm sorulara en yalın hali ile açıklık getirdi.

A+A-

TV 8 ekranlarının her yıl en sevilen programlarından bir tanesi olarak yer alan Masterchef programının 2020 finalistlerinden bir tanesi olan Barbaros herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Barbaros, hakkında merak edilen tüm sorulara en yalın hali ile açıklık getirdi. Evde bulunan mutfağı hakkında da açıklamalar yapan başarılı yarışmacı hayatı ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Masterchef 2020 sezonuna katılmasının ardından hayatı bir anda tamamen değişen Barbaros kısa bir süre önce Survivor yarışmasında başarılı oyuncular için güzel bir yemek hazırlamıştı. Survivor sınırlarında görüldükten sonra adeta yıldızı parlamaya başladı. Serhat ile beraber finale kaldıkları sırada kim kazanırsa kazansın arabayı paylaşma kararı alan Barbaros, gerçekten de bu sene jüri koltuğunda yerini alacak mı?

Yarışmaya katıldığı sürede gerçekten çok iyi bir ivme kazanmayı başaran yarışmacı tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Vermiş olduğu röportaj sırasındaki açıklama sırasında Danilo, Somer ve Mehmet Şey için her biri birinden daha iyi usta ve iyi birer öğreticiler açıklamalarına yer vermişti. Kendisi de üçü gibi olmak istediğini dile getirmesinin ardından yaptığı açıklamalar adeta gündemde derin bir sarsıntı oluşturdu.

Çok büyük bir çılgınlık…

Masterchef hakkında yaptığı açıklama sırasında 6 ay içerisinde tam 600 taneden daha fazla yemek yaptıklarını, gerçekten çok büyük bir deneyim ve başarı olduğunu, tek gayenin birinci olmaktan ve yarıştan asla geri kalmamak olduğunu dile getirdi. Bir yandan da yer aldıkları platformun gerçekten çok iyi bir yer olduğunu, orada seneler boyu yarışsa bile asla bıkmayacak olduğunu dile getirdi. Bu sözleri ardından akıllarda acaba Masterchef jüri üyesi olur mu bu sene koltukta oturan isimlerden bir tanesi olacak mı soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Masterchef programının hayatına ve kendisine ne kadar güzel şeyler kazandırmış olduğunun her zaman altını çizerken kendisi için iyi bir yol çizdiğini ve her şeyin eğitim ile başladığını aktardı. Kendisini mutfak alanında daha çok geliştirerek iyi bir eğitimci olma derdinde olduğunu anlatan Barbaros açıklamaları ile acaba jüri üyesi mi olmak istiyor sözlerini beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.