1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Mart ayında bankalardan müjde! Başvurup anında 75 bin TL kredi alabileceksiniz…
Mart ayında bankalardan müjde! Başvurup anında 75 bin TL kredi alabileceksiniz…

Mart ayında bankalardan müjde! Başvurup anında 75 bin TL kredi alabileceksiniz…

Birçok banka yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için 36 ay vade ile 75 bin TL ye varan kredi fırsatlarını sunmaya devam ediyor.

A+A-

Birçok banka yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için 36 ay vade ile 75 bin TL ye varan kredi fırsatlarını sunmaya devam ediyor.

Her bankada farklı faiz oranları ve vade sayıları uygulanabiliyor. Bankalardan bin TL ile 75 bin TL arasında kredi alacak kişilere 36 ay vade ile anlık nakit ihtiyaçlarını giderebilmeleri için destekler sunulmaya devam ediyor.

Birçok bankadan verilen desteklere bakılacak olduğu zaman dosya masraf ücretinden farklı bir komisyon ücretine kadar bir şey talep edilmiyor. Ziraat bankası yüzde 1,64 faiz oranı güncellemesini yaparken enpara.com da yüzde 1,65 olarak faiz güncellemesinden bulundu. Bu iki banka yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar için uygun faiz oranları ile destek sunmaya devam ediyor.

Yüzlerce insanın anlık nakit ihtiyacı yaşarken bir de bu zorlu günlerde ekonomik anlamda darlık çekmesine engel olmak için kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Korona virüs salgını ile beraber ülkemizde ekonomik anlamda meydana gelen etkiler ilk başta esnaflar ve peşine vatandaşların zorlu günlerden geçmelerine neden oldu. Beslenme ihtiyaçlarını kapatma isteyen kişiler ise bu zorlu anlarda kredi ya da kredi kartı ile anlık olarak rahatlamayı tercih ettiler. Bu süreçlerde kişilere bankalar tarafından sunulan bin TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için 36 ay vadeli olarak ihtiyaç destek kredileri sunulması tercih edildi.

Bankalardan kredi fırsatları…

Garanti bankası ihtiyaç kredisi…

Garanti bankası 36 ay vade ile bu zorlu günlerde vatandaşlar için 15 bin ile 100 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Eğer bankadan vatandaşlar 15 bin TL kredi çekerse uygulanacak faiz oranı yüzde 2,02 olurken 25 bin TL kredi çekecekler için de yüzde 1,93 olarak belirleniyor. 50 bin TL kredi çekenler için uygulanan faiz oranı yüzde 1,64 olurken aylık ödemesi 1952 TL olarak bildirildi. 100 bin TL kredi almak isteyen kişiler için aylık yüzde 1,49 faiz oranı uygulaması ile beraber taksit ödemesi 3790 olarak açıklandı.

Akbank ihtiyaç kredisi…

Ak bankası 36 ay vade ile bu zorlu günlerde vatandaşlar için 15 bin ile 50 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Eğer bankadan vatandaşlar 10 bin TL kredi çekerse uygulanacak faiz oranı yüzde 1,9 olurken aylık ödemesi 410 TL, 25 bin TL kredi çekecekler için de yüzde 1,74 olarak belirleniyor. 50 bin TL kredi çekenler için uygulanan faiz oranı yüzde 1,56 olurken aylık ödemesi 1921 TL olarak bildirildi.

Ziraat bankası ihtiyaç kredisi…

Ziraat bankası 36 ay vade ile bu zorlu günlerde vatandaşlar için 15 bin ile 100 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Eğer bankadan vatandaşlar 15 bin TL kredi çekerse uygulanacak faiz oranı yüzde 1,65 olurken aylık ödemesi de 585 TL olarak açıklandı.

İş bankası ihtiyaç kredisi…

İş bankası 36 ay vade ile bu zorlu günlerde vatandaşlar için bin ile 75 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Eğer bankadan vatandaşlar 75 bin TL kredi çekerse uygulanacak faiz oranı ile beraber aylık ödemesi 2849 olarak açıklandı. Bankaya toplam yapılacak olan ödeme miktarı ise 102 bin 557 TL olarak bildirildi.

Enpara.com ihtiyaç kredisi…

Finans bankası 36 ay vade ile bu zorlu günlerde vatandaşlar için bin ile 75 bin TL kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Kişilerin bu anlarda gelir belgesi ya da ipotek vermesine gerek kalmadan maliyet oranı düşük olarak kredi alabilecekler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.