1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Marketlerin rekabeti halka yaradı! 5 L ayçiçek yağı 130 TL’ye kadar düştü! Bu fiyata bol bol stok tamamlayın!
Marketlerin rekabeti halka yaradı! 5 L ayçiçek yağı 130 TL’ye kadar düştü! Bu fiyata bol bol stok tamamlayın!

Marketlerin rekabeti halka yaradı! 5 L ayçiçek yağı 130 TL’ye kadar düştü! Bu fiyata bol bol stok tamamlayın!

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni yıl indirimi geldi. 5 litre ayçiçek yağı tam stok yapmalık fiyata kadar düştü. Kilerinizde yer açın ama elinizi çabuk tutun. Çünkü bu fiyata ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor.

A+A-

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni yıl indirimi geldi. 5 litre ayçiçek yağı tam stok yapmalık fiyata kadar düştü. Kilerinizde yer açın ama elinizi çabuk tutun. Çünkü bu fiyata ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor.

Herkes kilerinde yer açsın! 5 L ayçiçek yağı 130 TL’ye düştü! Bu fiyata stokları tamamlayın, ama acele edin! Ucuz ayçiçek yağı almak isteyenlere müjdeli haber geldi. O Market 5 litre ayçiçek yağını şok fiyata düşürdü. Hemen kilerinizde yer açın ve stokları tamamlayın. Çünkü ayçiçek yağı bir daha bu fiyata düşmez. Üstelik ürünler stoklarla sınırlı. Yani elini çabuk tutan ekonomik fiyatlara ayçiçek yağı alma şansına sahip. İşte 3 Ocak 2023 5 litre ayçiçek yağı fiyatları ve detaylar…

Ayçiçek yağı fiyatları yılbaşından bu yana rekor artışla neredeyse yüzde yüzün üzerinde değer kazandı. Neyse ki zincir Marketler indirim fırsatları ile tüketicilerin gönlünü hoş tutmaya devam ediyor. Sürekli artmaya devam eden ayçiçek yağı fiyatlarına yıllık ilk indirimi Tarım Kredi Market zincirlerinden geldi. Tarım Kredi de 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 130 liraya kadar düştü. Tam stok yapmalık fiyatları ayçiçek yağı satışı yapan Tarım Kredi markette resmen ucuz ayçiçek yağı indirimi var. Eğer indirimli ayçiçek yağı almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun Çünkü marketlerde sıvı yağlar kapanın elinde kalıyor. İşte Tarım Kredi Market 3 Ocak 2022 ayçiçek yağı fiyatları ve indirim listesi…

TARIM KREDİ MARKET AYÇİÇEK YAĞI KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı fırsatını kaçırmak istemiyor. Bu sebeple de indirim yapan marketlerde ayçiçek yağı ürünleri resmen kapış kapış gidiyor. Tarım Kredi Market yılın ilk indirimli satışını duyurdu. Tarım Kredi de 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 130 liraya kadar düştü. Ancak ürünler stoklarla sınırlı. Bu sebeple sadece elini çabuk tut anlar Tarım Kredi marketten ucuz ayçiçek yağı alma fırsatını yakalıyor. Eğer stoklarınız azaldıysa acele edin çünkü kampanya sınırlı sayıda ürün için geçerli.

PTT AVM’DEN DE AYÇİÇEK YAĞI İNDİRMİ

Günün diğer ayçiçek yağı indirimi müjdesi ise PTT AVM’den geldi. Hemen hemen tüm ürünlerinde büyük bir indirimle tüketicilerin karşısına çıkan PTT AVM TMO 5 litre ayçiçek yağını da en uygun fiyatı ile sizlerle buluşturuyor. PTT AVM TMO 5 litre ayçiçek yağı 135 TL fiyatı ile alıcı buluyor. Üstelik çoklu alımlarda daha da uygun fiyatlara ürün almak mümkün. 2 adet 5 litre pet ayçiçek yağı PTT AVM’den 270 TL fiyatı ile sizlere ulaşırken 4 adet 5 litre pet ayçiçek yağı ise 540 TL fiyatı ile satışa sunuluyor.

PTT AVM’den ayçiçek yağı almak istiyorsanız online sipariş verebilirsiniz. Hemen siparişleriniz için pttavm.com adresini ziyaret ederek arama butonuna TMO ayçiçek yağı yazıp ürünlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.