1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Marketlerin çalışma saatlerine güncelleme geldi! A101, BİM, Migros ve ŞOK marketlerin açılış ve kapanış saatleri belli oldu…
Marketlerin çalışma saatlerine güncelleme geldi! A101, BİM, Migros ve ŞOK marketlerin açılış ve kapanış saatleri belli oldu…

Marketlerin çalışma saatlerine güncelleme geldi! A101, BİM, Migros ve ŞOK marketlerin açılış ve kapanış saatleri belli oldu…

12 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında yapılan kabine toplantısı ardından çarpıcı kararlar alınmaya başladı. Bu kararların ardından uygulanması beklenen kısmi kapatma kararları büyük bir merak konusu olmaya başladı.

A+A-

12 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında yapılan kabine toplantısı ardından çarpıcı kararlar alınmaya başladı. Bu kararların ardından uygulanması beklenen kısmi kapatma kararları büyük bir merak konusu olmaya başladı.

Hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak saatlerin değişmesinin ardından market çalışma saatlerine revize geldi. En çok da gün içerisinde market alışverişi yapacak vatandaşlar marketlerin çalışma saatleri ile ilgili olarak güncellemeleri araştırmaya başladılar. İç işleri bakanlığı tarafından valiliğe son durum ile ilgili genelge gönderildi.  A101, BİM, Migros ve ŞOK marketlerin ne zaman açılacak ve ne zaman kapanacak olduğuna dair araştırmalar hız kazandı.

İç işleri bakanlığı tarafından gelen genelgenin ardından son durum değişmeye başladı. Geçtiğimiz gün içerisinde yapılan kabine toplantısının ardından son durumlar belli olmaya başladı. Hem hafta içi hem de hafta sonu sokağa çıkma yasaklarında tedbirler gelmeye başladı. Artık 19:00 ve 05:00 saatleri arasında sokağa çıkmak yasak olacak. Kısmi kapanma kararları gelirken vatandaşlar bakkaldan markete, fırından kuruyemişe ve kasaplardan manavlara kadar her yerin kapanma saatleri ile ilgili araştırmalarına başladılar. Sizler için A101, BİM, Migros ve ŞOK marketlerinin ne zaman açılacak ve kapanacağına dair tüm detayları derledik.

Hafta sonu marketler ne zaman açılacak, ne zaman kapanacak?

Hafta sonu marketler ne zaman açılacak, ne zaman kapanacak en merak edilen konulardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Kısmi kapanma ile ilgili olarak iç işleri bakanlığı tarafından gönderilen genelgeye bakılacak olursa sadece 10:00 ila 17:00 saatleri arasında faaliyetlerine devam edebilecekler. İç işleri bakanlığı tarafından marketlerin çalışma saatlerinin bu aralık içerisinde olacağının duyurusu geldi. Bir yandan da online sipariş verenler için evlere ve adreslere paket servisler gelmeye devam edecek. Market siparişleri sadece 10:00 ila 17:00 arasında meydana gelecek.

Hafta içi marketlerin çalışma saatleri

Hafta içi marketlerin çalışma saatleri belli oldu. Artık hafta içi marketler 10:00 ila 18:00 arasında çalışmalarına devam edebilecekler.

A101 çalışma saatini açıkladı…

A101 marketler zinciri hafta içi sabah 10:00 ila 18:00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek olduğunu duyurdu. Hafta sonu günlerde ise sabah 10:00 saatinde açılırken 17:00 a kadar çalışmalarına devam edecek ve kapanacak.

BİMçalışma saatini açıkladı…

BİM marketler zinciri hafta içi sabah 10:00 ila 18:00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek olduğunu duyurdu. Hafta sonu günlerde ise sabah 10:00 saatinde açılırken 17:00 a kadar çalışmalarına devam edecek ve kapanacak.

ŞOK çalışma saatini açıkladı…

ŞOK marketler zinciri hafta içi sabah 10:00 ila 18:00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek olduğunu duyurdu. Hafta sonu günlerde ise sabah 10:00 saatinde açılırken 17:00 a kadar çalışmalarına devam edecek ve kapanacak.

Migros çalışma saatini açıkladı…

Migros marketler zinciri hafta içi sabah 10:00 ila 18:00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek olduğunu duyurdu. Hafta sonu günlerde ise sabah 10:00 saatinde açılırken 17:00 a kadar çalışmalarına devam edecek ve kapanacak.

65 yaş üstü ve 18 yaş altı…

65 yaş üzeri ve 18 yaş altında olan vatandaşların sokağa çıkma yasakları yer alıyor. Fakat zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak ile sınırlı olacak şekilde bölgelerine en yakın market, bakkal ya da manav gibi alanlara giderek alış veriş yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.