1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Maaşları e devlet üzerinden anında taşıyabileceksiniz: Karşılık olmadan 1000 TL ek ödeme…
Maaşları e devlet üzerinden anında taşıyabileceksiniz: Karşılık olmadan 1000 TL ek ödeme…

Maaşları e devlet üzerinden anında taşıyabileceksiniz: Karşılık olmadan 1000 TL ek ödeme…

Bankalar emekli vatandaşları kendi şubelerine çekebilmek için biri birinden farklı kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Maaşlarını e devlet üzerinden Denizbank ile almak isteyen vatandaşlar buradan başvurularını yapabilecekler. Denizbank emekli maaş müşterisi olacak vatandaşlar için biri birinden farklı açıklamalar geldi. Maaşlarını bankaya taşıyarak 3 yıl burada kalmak için söz veren vatandaşlar

A+A-

Bankalar emekli vatandaşları kendi şubelerine çekebilmek için biri birinden farklı kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Maaşlarını e devlet üzerinden Denizbank ile almak isteyen vatandaşlar buradan başvurularını yapabilecekler. Denizbank emekli maaş müşterisi olacak vatandaşlar için biri birinden farklı açıklamalar geldi. Maaşlarını bankaya taşıyarak 3 yıl burada kalmak için söz veren vatandaşlar karşılıksız bir şekilde 1000 TL ödeme alabilecekler.

Temmuz ayı içerisinde kurban bayramı ikramiye ile maaş zamları almak için gün sayan vatandaşlar bir de maaşlarını Denizbank sınırlarına taşımaları durumu için müjdeli haberleri aldılar. Denizbank emekli maaş müşterisi olacak kişilerin bankalara 3 yıl taahhütname verme durumlarında 1000 TL ye kadar promosyon ödemesi alabilecekler. Emekli maaş müşterisi olan vatandaşlar mobil bankacılık uygulaması ya da e devlet aracılığı ile anında taşıyabilecekler.

Şartlar belli oldu…

31 Aralık 2021 tarihine kadar bankalar ile taahhütnamesi dolan vatandaşlar Denizbank kampanya süreçlerine dahil olabilecekler. Banka tek taraflı bir değiştirme haklarına sahip olacaklar. Banka tarafından birden daha fazla emekli maaş alan vatandaşların emekli ödenecek promosyon tutarları da maaş tutarlarının toplamı dikkate alınacak bir şekilde yapılacak. 18 yaş altında emekli maaş müşterisi olan kesimler de anne ya da babalarının velayetlerinde bulunamayanlar promosyon ödemesi alabilecekler.

Ödeme tutarları ise;

  1. Maaşları 1500 TL olan vatandaşlar için ek olarak 575 TL
  2. Aylık 1500 ila 2500 TL arasında olan vatandaşlar için ek olarak 850 TL
  3. Maaşları 2500 TL ve üzerinde olan vatandaşlar için 1000 TL promosyon ödeme alternatifleri verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.