1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Maaşınızın 45 Katına Kadar Krediyi Ziraat Bankası Verecek! Bugün Yeni Kampanya Duyuruldu
Maaşınızın 45 Katına Kadar Krediyi Ziraat Bankası Verecek! Bugün Yeni Kampanya Duyuruldu

Maaşınızın 45 Katına Kadar Krediyi Ziraat Bankası Verecek! Bugün Yeni Kampanya Duyuruldu

Ziraat bankası son dakika haberini yayınladı. Maaşınızın 45 katı kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız bu kampanyadan yararlanabileceksiniz…

A+A-

Ziraat bankası son dakika haberini yayınladı. Maaşınızın 45 katı kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız bu kampanyadan yararlanabileceksiniz…

Ziraat bankası maaşınızın 45 katına kadar ihtiyaç kredisi verecek, kişiler Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istedikleri zaman sorgusuz sualsiz aldığınız aylık maaşınızın 45 katına kadar kredi alabileceksiniz. Ziraat bankası daha öncesinden de yapmış olduğu kampanyalar ile beraber adından söz ettirmişti. Bununla beraber çalışma maaşı veya emekli maaşınızın 45 katına kadar banka üzerinden kredi alabileceksiniz.

Ziraat Bankası Üzerinden Kredi Almak İçin Şartlar Nelerdir?

Ziraat bankası ile alabileceğiniz ihtiyaç kredilerine banka kredi politikalarına uygun olan kişilere hemen olarak onay verecek. Bununla beraber maaşınızın 45 katına kadar kredi alacağınız zaman ihtiyaç kredisi adı altında başvuru yapabileceksiniz. Emekli olan kişiler emekli maaşını da kendi bankaları üzerinden alabilecekler.

Ziraat bankası ile alınan emekli maaşları ile beraber kredi başvurularınızda daha hızlı onay alabileceksiniz. Maaşınızın 45 katına kadar kullanacağınız kredi ile beraber kişilerin en az 6 aydır sigortalı işlerinde çalışmaları istenecek. Kişilerin kredi notuna bakarak onay verilecek ve kişilerin kredi notu düşükse limitli olarak kredi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası Üzerinden Kredi Almak İçin Nasıl Başvuru Yapılacak?

Kişiler Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istedikleri zaman düşük faiz oranları ile beraber maaşınızın 45 katı kadar kredi başvurusu yapabilecekler. Bununla beraber kişiler en yakın banka şubesine giderek ihtiyaç kredilerinden yararlanabilecekler. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler Ziraat bankası müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve daha detaylı bilgi alabilirler.

Ziraat bankası vermiş olduğu kredileri 3 ay ertelemeli olarak 36 ay vade olarak sadece banka şubeleri üzerinden başvuru yapanlara verecek. Kişiler internet sitesi üzerinden veya SMS atarak kredi başvurusu yapabilecekler. Bununla beraber bankalar otomatik olarak kredi onayı verecek ve başvuran kişiler düşük faiz oranlarından yararlanabilecekler. 1.55 faiz oranları ile beraber kişiler kullanacakları kredilerin güncel faiz oranları konusunda Ziraat bankasının resmi internet sitesi üzerinden başvurabilecekler ve kişiler bireysel olarak başvuracaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.