1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Litre Ayçiçek Yağı İndirimi İzdiham Yaratacak: O Marketin Çılgın Fiyatları Sizi Şaşırtacak! İşte Ayrıntılar...
Litre Ayçiçek Yağı İndirimi İzdiham Yaratacak: O Marketin Çılgın Fiyatları Sizi Şaşırtacak! İşte Ayrıntılar...

Litre Ayçiçek Yağı İndirimi İzdiham Yaratacak: O Marketin Çılgın Fiyatları Sizi Şaşırtacak! İşte Ayrıntılar...

Ayçiçek yağı fiyatlarında başlayan indirim kampanyası gündemi sarsıyor. O Market, 4 litrelik ayçiçek yağını bedavadan biraz pahalıya satışa sunarak çılgın bir kampanyaya imza attı. Ayçiçek yağı fiyatlarının son dönemde artış göstermesi ve yaz aylarında verimin düşmesi, ayçiçek yağına yönelik yeni zamların beklentisini artırmıştı.

A+A-

Ayçiçek yağı fiyatlarında başlayan indirim kampanyası gündemi sarsıyor. O Market, 4 litrelik ayçiçek yağını bedavadan biraz pahalıya satışa sunarak çılgın bir kampanyaya imza attı. Ayçiçek yağı fiyatlarının son dönemde artış göstermesi ve yaz aylarında verimin düşmesi, ayçiçek yağına yönelik yeni zamların beklentisini artırmıştı. Ancak O Market'in bu indirim kampanyası, tüketicilere nefes aldırıyor.

Ayçiçek yağı, mutfakların temel gıda ürünlerinden biri olarak büyük öneme sahiptir. Son yıllarda fiyatlarında yaşanan artışlar, vatandaşları bu ürünün fiyatlarını yakından takip etmeye yönlendirmiştir. Bu yıl içinde de ayçiçek yağına yönelik zam haberleri gündemi meşgul etmişti. Ancak O Market'in çılgın kampanyası, tüketicilere fiyat avantajı sunuyor.

Mopaş tarafından yapılan son dakika duyurusuyla, 4 litrelik kırlangıç ayçiçek yağı fiyatında önemli bir indirim yapıldı. Normalde 174,95 TL olan bu ürün, şu anda 159,95 TL'ye satışa sunuluyor. Ancak kampanya stoklarla sınırlı olduğu için, fırsatı kaçırmamak için acele etmek gerekebilir. İsteyen tüketiciler kampanyadan online olarak da faydalanabilirler.

Ayçiçek yağı fiyatlarının bu şekilde düşmesi, mutfak masraflarını düşünmek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Kampanya ile ilgilenenler, stoklar tükenmeden bu avantajlı fırsattan yararlanabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.