1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Lise Mezunu 110 kişi Personel olarak Alınacak! Boş Kadrolar ve Başvuru Şartları Açıklandı!
Lise Mezunu 110 kişi Personel olarak Alınacak! Boş Kadrolar ve Başvuru Şartları Açıklandı!

Lise Mezunu 110 kişi Personel olarak Alınacak! Boş Kadrolar ve Başvuru Şartları Açıklandı!

Pamukkale Üniversitesi, 12 farklı alanda 110 personel alımı yapılacağını açıkladı. Adaylar 26 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi, 12 farklı alanda 110 personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylar 26 Ocak 2022 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecek.

Pamukkale Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü unsurunun B fıkrasına gereğince 110 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversiteden yayımlanan ilana göre adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Ayrıca üniversiteden yapılan açıklamada KPSS puanı esas alarak görevlendirme işlemlerinin tamamlayacağı belirtildi.

Alım Yapılacak Boş Kadrolar
Hemşire
Röntgen Teknisyeni
Eczacı
Sağlık Teknikeri
Diğer Sağlık Personeli
Laborant
Teknisyen
Koruma ve Güvenlik Görevlisi
Destek Personeli
Büro Personeli
Mühendis
Avukat

Adaylar Hangi Tarihler Arasında Başvuru Yapabilecek?

Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı müracaatları 12 Ocak 2022 tarihinde başlayıp, 26 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Adaylar boş pozisyonlar için üniversitenin pau.edu.tr web adresi üzerinden online olarak başvuru yapabilecek. Şahsen ve posta yolu ile meydana getirilen müracaatlar kabul edilmeyecek.

Başvuru Şartlar Neler?

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci unsurunda belirtilen genel koşulları taşımak.

3- 657 sayılı Kanunu’nun 53’üncü unsur kararları gizli saklı kalmak kaydı ile misyonunu sürekli yapmasına engel olabilecek gövde ya da akıl hastalığı bulunmamak.

4- Çeşitli KHK ile kamu misyonundan çıkarılanlar ve kamu vazifesine iadesi reddedilenler müracaatta bulunamaz.

5- Askerlikle ilgisi bulunmamak ya da askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veyahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ya da muaf olmak.

6- 2020 yılı KPSS (B) kümesi (KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94)) sınav netice dokümanına haiz olmak.

7- Rastgele bir Toplumsal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Nöbet metodu çalışmaya pürüz bir durumumun bulunmaması.

9- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B unsuru mucibince kontratlı olarak istihdam edilenler, hizmet mukavelesine karşıt hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca kontratlarının feshedilmesi ya da sözleşme devri içinde Bakanlar Heyeti sonucu ile belirlenen istisnalar hariç mukaveleyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların kontratlı işçi konumlarında istihdam edilemezler.

10- Kontratlı İşçi Çalıştırılmasına Ilişkin Temellerin Ek 6’ ncı unsuru mucibince “İşe alınması açısından lüzumlu olan niteliklerden rastgele birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından lüzumlu olan niteliklerden rastgele birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet kontratı kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

11- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete ’de piyasaya sürülen “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” mucibince sözleşme halletmeye hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden mukavele imzalanacak aday ile irtibata geçilecektir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.