1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Lerzan Mutlu Neden Gözyaşlarını Tutamadı? Harika Avcı’nın Zor Günleri…
Lerzan Mutlu Neden Gözyaşlarını Tutamadı? Harika Avcı’nın Zor Günleri…

Lerzan Mutlu Neden Gözyaşlarını Tutamadı? Harika Avcı’nın Zor Günleri…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı olan lerzan mutlu oldukça zor günler yaşıyor. Harika Avcı’nın ev sahibi oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ev sahibinin yaptığı açıklamalarda Harika Avcı’nın kirasını dahi ödeyemediğini maddi ve manevi olarak çok zor durumda olduğunu söyledi. Lerzan Mutlu, Avcı’nın yaşadıkları ve bulunduğu durumu duyunca gözyaşlarını tutamadı.

Harika Avcı’ya ulaşmak için elinden geleni yapan Lerzan Mutlu herhangi bir geri dönüş ya da cevap alamadı. Lerzan Mutlu, Harika Avcı için gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulundu. Avcı hiçbir telefona çıkamayarak sevenlerini daha çok üzdü.

Dolandırıcı Mağduru Oldu

Harika Avcı geçen sene İstanbul Kartal’da bir pansiyon odasında kalmaya ve yaşamını orada devam ettirmeye başlamıştı. Tüm mal varlığını satmış ve kaldığı pansiyonun ücretini dahi Avustralya’da yaşayan bir hayranı ödemişti. Şarkıcılık yaptığı ve milyonlar kazandığı yıllarda evinde sıkıldığı için değişiklik olsun diye oldukça lüks ve ünlü otellerin kral dairesine gidip oldukça uzun bir süre orada kalırdı. Şimdi ise yaşadığı tatsızlık ve maddi sıkıntılardan dolayı kaldığı evlerin ya da pansiyonların dahi ücretlerini ödeyemez hale geldi. Lerzan Mutlu yaşadığı maddi ve manevi yetersizlikten dolayı hayata küserek hiçbir hayranı hiçbir arkadaşı ile konuşmuyor. Hiçbir telefon çağrısına cevap vermeyen Lerzan Mutlu oldukça zor bir hayat ile mücadele ediyor. Etmek durumunda kalıyor birçok sanatçı ve hayranı ona ulaşmaya çalışsa da Mutlu hiçbirine cevap vermeyerek dönüş sağlamıyor.

Selin Ciğerci’den yardım

Ünlü fenomen ve iş kadını olan Selin Ciğerci Lerzan Mutlu’nun yaşadığı zorlukları duyunca çok üzüldüğünü ve onun çok büyük hayranı olduğunu söyledi. Ciğerci en yapıp edip Lerzan Mutlu’nun ev sahibine ulaşarak bugüne kadar ödemediği tüm kiralarını ödediğini ve Lerzan Mutlu’ya olan sevgisini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.